Samsungs Eco Bubble

Pressemelding fra Samsung 21. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsungs Eco Bubble gir rene klær i kaldt vann

Ny vaskemaskin fra Samsung vasker rent i kaldt vann takket være Eco Bubble – en teknologi som er skånsom mot både klærne dine og miljøet.

Nå lanserer Samsung en ny vaskemasking med Eco Bubble-teknologi. Med Eco Bubble vasker du smartere. Teknologien innebærer nemlig at du vasker like rent i kaldt vann som i en tradisjonell vask på 40 grader.

Å vaske i kaldt vann innebærer også at du senker kostnadene og energien til oppvarming av vann. I tillegg er vask med kaldt vann også mer skånsomt mot klærne dine. Dessuten er vaskemaskinens trommel med diamantformede hull tilpasset for å minimere slitasje på tekstilene. 

Hemmeligheten bak Eco Bubble er små bobler. I en vask med Eco Bubble-programmet doseres vaske- og skyllemiddelet akkurat som vanlig, men i stedet for å skylles direkte ned i vaskemaskinen passerer midlene en pumpe som tilfører luft i vannet. Det gjør at vaskemiddelet aktiveres og løses opp i et skum av bobler som trekker dypt inn i tekstilfibrene.

Den nye vaskemaskinen har en slitesterk og stillegående motor, en elegant og gjennomsiktig kant rundt døren, et isblått LED-display, samt knapper med touch-funksjon. Modellen heter WF80F5E5P4W og finnes nå i butikk til anbefalt utsalgspris 7 000 kroner.

Powered by Labrador CMS