LG 72LM950V,

Pressemelding fra LG Electronics 31. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

RASKERE OG STØRRE MED BEDRE BILDE – LG LANSERER BAKBELYST 72-TOMMERS LED-TV

LG Electronics lanserer premiummodellen 72LM950V, en 72-tommers TV med Full LED for den som ønsker en fullkommen TV-opplevelse. Funksjoner som Dual Core-prosessor for superrask Smart-TV, Magic Remote, Cinema 3D, samt bakbelyst Full LED gjør at denne TVen hører hjemme i det absolutte toppsjiktet når det kommer til ytelse og bildekvalitet. Dessuten utvider LG sin populære TV-apparat-serie med Cinema Screen-design.

– Det er veldig spennende å få presentere ytterligere en Full HD LED-modell i vårt førsteklasses utvalg av TVer, og dét i størrelsen 72 tommer. LM950V er en imponerende TV både når det gjelder størrelse og bildekvalitet, men også innsiden imponerer med en dobbelkjerne-prosessor som gir fantastisk flyt i Smart-TV-opplevelsen, sier Fredrik Lundqvist, nordisk produktspesialist for Home Entertainment i LG Electronics.

Bakbelyst LED for en fantastisk bildeopplevelse

Bildekvaliteten hos LGs nye Full LED-TV 72LM950V er i toppklasse takket være bakbelyst LED som gjør at lyset kan kontrolleres separat i mindre områder. Det muliggjør dypere svarttoner, skarpere kontraster, jevn bildekvalitet og overlegen fargegjengivelse. Dessuten har denne modellen TruMotion 400Hz – en kombinasjon av 200Hz og backlight-skanning som tilbyr unik skarphet, og forbedrer bildekvaliteten uansett betraktningsvinkel.

Større og raskere

72LM950V er utrustet med dobbelkjerne-prosessor som forbedrer brukeropplevelsen. Plattformen for Smart-TV er den samme som øvrige Smart-TV-produkter fra 2012, men takket være den kraftige maskinvaren vil appene nå starte raskere og man får bedre flyt i grensesnittet. Dashboard 2.0 er et nytt mer brukervennlig grensesnitt som gir bedre overblikk over installerte apper og funksjoner.

Smartere enn noensinne

72LM950V kommer med en oppgradert Magic Remote som gjør det enkelt å navigere blant Smart-TV-funksjonene. Nå finnes over 1000 apper bare et tastetrykk unna, og med fjernkontrollens talekontroll blir det lett å mate inn tekst når brukeren for eksempel vil søke på nettet. Smart Share 2.0 gjør det enkelt å finne filer, bilder og video på hele hjemmenettverket, alt via din TV. Med den nye smarttelefon-appen for Android og iOS, LG Magic, kan man styre alle grunnleggende funksjoner på TVen. LG Magic støtter også funksjonen 2nd TV som gjør det mulig å spille av TV-sendinger direkte på mobilen. Med MHL (Mobile High definition Link) kan du enkelt styre mobilen med TVens fjernkontroll når de begge er sammenkoplet med HDMI.

Suksesserien Cinema Screen Design utvides

Med sitt minimalistiske formspråk og eksklusive materialvalg, kombinert med høy bildekvalitet, har Cinema Screen Design-serien blitt en kjærkommen innredningsdetalj i mange hjem. I løpet av tredje kvartal presenterer LG derfor ytterligere to modeller i denne designserien.

De to nye modellene har et litt annerledes design, men er fremdeles like stilrene og har knivskarp bildekvalitet og ekstremt tynne rammer – kun 7 millimeter når TVen er avslått og omtrent 17 millimeter når TVen er på. Nye LM640T har en tynn svart ramme og LM649T har en hvit ramme. Begge modellene finnes i tre størrelser - 42, 47 og 55 tommer. Som samtlige modeller i Cinema Screen Design-serien vil de nye modellene ha Cinema 3D og komplett Smart-TV-funksjonalitet.

Pris og tilgjengelighet

LG 72LM950V, LM640T og LM649T er tilgjengelige i butikk i løpet av tredje kvartal 2012, til følgende veiledende priser:

72LM950V:  59 999 kr inklusive moms    

LM640T: 55-tommer 16 999 kr, 47- tommer 10 999 kr og 42- tommer 8999 kr inklusive moms    

LM649T: 17 499 kr, 47- tommer 11 499 kr og 42- tommer 9499 kr inklusive moms

Powered by Labrador CMS