LG 84LM960V

Pressemelding fra LG Electronics Nordic 31. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG LANSERER VERDENS STØRSTE TV MED 4K-OPPLØSNING

På IFA-messen i Berlin viser LG frem sin 84-tommers Ultra Definition 3D-TV, 84LM960V. Ultra Definition (UD) – eller 4K-oppløsning – innebærer en oppløsning fire ganger så høy som det i dag kalles Full HD. Dette gir en uover-truffen bildekvalitet med åtte millioner pixler – en tetthet så høy at det er umulig for det menneskelige øyet å skille pixlene fra normal betraktningsavstand.

Makeløs bildeopplevelse

Ultra Definition er neste generasjons bildekvalitet. Til tross for sin størrelse på hele 84 tommer, ser bildet på LGS nye flaggskip fantastisk ut takket være 4K-oppløsningen (3840x2160). LGs avanserte teknologier Triple XD Engine og Resolution Upscaler Plus gjør at bildene gjengis på en enestånde måte også fra eksterne kilder som harddisker, mobile enheter eller websider. Bildet ser perfekt ut, noe som tidligere har vært vanskelig på en skjerm av denne størrelsen.

Også designmessig er 84LM960V storslagen, ettersom den mektige TVen på 84 tommer kun er tre centimeter tykk og har en tynn ramme som ikke stjeler fokuset fra bildet. Selvfølgelig er den utrustet med full Cinema 3D-kompabilitet og leverer 3D-filmer i 1080p-oppløsning.

– Vi er veldig stolte og forventingsfulle over å vise frem markedets største og tynenste 3D-TV med Ultra Definition. Et bilde like stort som fire 42-tommere med 4K-oppløsning, i kombinasjon med LGs prisbelønte Cinema 3D-teknologi og Smart-TV-tilbud, gjør dette til den fullkomne TV-opplevelsen, sier Fredrik Lundqvist, nordisk produktspesialist for Home Entertainment i LG Electronics.

Smartere enn noensinne

LGs Ultra Definition 3D-TV er selvfølgelig også en Smart-TV. Den leveres med fjern-kontrollen Magic Remote som gjør det enkelt å navigere i Smart TV-funksjonene. Nå finnes over 1000 apper bare et tastetrykk unna, og med fjernkontrollens tale-til-tekst-funksjon blir det lett å mate inn tekst når man for eksempel vil surfe på nettet. Smart- Share 2.0 gjør det enkelt å finne filmer, bilder og video på hele hjemmenettverket, alt via din TV.

Med funksjonen 2nd TV er det også lettvint å ta med seg TV-bildet på en smarttelefon eller nettbrett hvis man beveger seg bort fra TVen. Hvis brukeren i stedet vil vise bildet fra den mobile enheten på TVen, gjøres dette enkelt og helt trådløst. Med MHL (Mobile High definition Link) kan du styre mobilen med TVens fjernkontroll når de begge er sammenkoplet.

Pris og tilgjengelighet

LG 84LM960V vil være tilgjengelig i butikk fra og med oktober i 2012, til en veiledende pris på 129 999 kroner inklusive moms.

Powered by Labrador CMS