Koobrick Wifi, Boxi, Docki og Roomi

Pressemelding fra Jensen Scandinavia 23. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Jensen Scandinavia lanserer visuell og vakker hjemmeelektronikk

Koobrick er et resultat av tre års forskning og utvikling med mål om å skape en ny type hjemmeelektronikkprodukter. Teknisk kraftfullt, og samtidig visuelt og estetisk vakkert slik at produktene vil passe inn i hjemmet, uten å forstyrre med blinkende lys og høyt støynivå.

– Koobrick er norskutviklede produkter som fungerer sammen, men som også bidrar til å skape en enhet gjennom å rydde opp i kabler og rot som andre elektroniske enheter skaper. Vi har lagt stor vekt på design og estetikk for at produktene skal passe inn i hjemmet uten å se ut som teknisk utstyr. Samtidig representerer produktene det siste innen teknologi, er brukervennlige og enkle å sette opp, sier administrerende direktør Karsten Kjoss i Jensen Scandinavia.

De nye hjemmeelektronikkproduktene fra Jensen Scandinavia består av fire ulike produkter. Koobrick’ene er modulære, noe som betyr at du kan mikse og matche dem etter ditt behov.

Koobrick Wifi

Koobrick Wifi er en trådløs ruter som er rask, sikker, enkel og stabil. Utviklet med Dual Band-teknologi, kan den tilby standard trådløst nettverk med 2.4ghz i tillegg til det mer avanserte 5ghz. Samtidig som Koobrick Wifi omfavner det aller siste innen teknologi, har den et elegant og stilrent design som passer inn i de fleste hjem uten å skille seg ut som teknisk utstyr.

Koobrick Boxi

Boxi er din delbare harddisk med trygg tilgang og stor lagringsplass til alle dine filer – fra musikk, bilder og filmer til dokumenter og programvare. Med plass til to harddisker kommer Boxi med opptil 4 Terrabyte lagringsplass. Det er nok minne til å lagre mer enn 2000 HD-filmer eller 600.000 digitale bilder. Plass nok til alt du lagrer i ditt digitale liv. En smart egenskap gjør at Boxi tar back-up av alle filer du har oppbevart på dine datamaskiner. Du trenger aldri mer å være redd for å miste filer eller tilfeldigvis slette noe. Med nok lagringskapasitet er dine data trygge og alltid bare et par klikk unna. Boxi fungerer fint alene som en delbar lagringsenhet, men fungerer enda bedre sammen med de andre Koobrick-enhetene som Wifi og Roomi.

Koobrick Docki

Docki er en håndlagd, solid og vakker dokkingstasjon for smarttelefoner og nettbrett. Med frosthvitt design er den prikken over i-en i Jensen Scandinavias nye produkt-portefølje. Med Koobrick Docki kan du “docke” og lade din iPad eller iPhone. Docking-stasjonen er et pent element i stuen, enten den brukes alene eller er satt sammen med noen av de andre Koobrick-produktene. Koobrick Dockis ladefunksjon passer med iPhone 3, 3Gs, 4, 4S, 5 og Ipad 2, 3, 4th generation.

Koobrick Roomi

Roomi hjelper deg å samle og skjule hardware-bokser og kabler som roter til hjemmet ditt. Harddisker, DSL modem, brukermanualer, fjernkontroller, spillkontroller. Roomi har plassen du trenger for å ha dette samlet og under kontroll på en ryddig og estetisk måte. Kontroller kabler inn og ut av din Koobrick Roomi med kabelsamlere. Dette er små plastikk-kroker som hjelper deg å få ledningene under kontroll.

Pris og tilgjengelighet

Koobrick-produktene er tilgjengelig umiddelbart gjennom ledende hjemmeelektronikkforhandlere over hele landet, og har følgende veiledende priser:

Produkt:

NOK

Koobrick Wifi

1.295,-

Koobrick Boxi

1.295,- uten disker

Koobrick Docki

595,-

Koobrick Roomi

295,-

Powered by Labrador CMS