NESCAFÉ Dolce Gusto Jovia

Pressemelding fra Nescafè

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

NESCAFÉ Dolce Gusto – Jovia, ny kaffemaskin i praktisk design

I september kommer det en nyhet for designglade kaffeelskere, når NESCAFÉ Dolce Gusto slipper sin nye kaffemaskin.

 

17 cm. bred, 33 cm. høy og kun 23 cm. dyp - det er målene på NESCAFÉ Dolce Gustos nyeste kaffemaskin; Jovia.

Maskinen er liten og tar ikke mye plass på en kjøkkenbenk, samtidig som kvaliteten i bryggeprosessen er beholdt. Maskinen brygger nemlig kaffe på 15 bar-trykk - perfekt for å levere en god espresso på ganske kort tid, med helt riktig smak. Maskinen har også et veldig lavt støynivå.  

Moderne og harmonisk

Designteamet bak den nye maskinen har hentet inspirasjon fra runde, enkle former som uttrykker balanse og harmoni.

"Jovia har alle de gode kvalitetene fra våre andre maskiner, designet i en moderne og harmonisk stil som passer til de mange ulike typer kjøkken og miljøer." sier Benedicte Flamand, Nordic Communication Manager hos NESCAFÉ Dolce Gusto, og fortsetter: "Vi har valgt å lansere maskinen i fargene sort og hvit, da de passer til den skandinaviske, minimalistiske designtradisjonen".

Jovia-fakta:

Energibesparelse – Slår seg av etter fem minutter

Manuell brygging - for kaffe til én person

15 bars-trykk - perfekt for en god espresso

0,8 L vannbeholder

Kompakt størrelse - passer inn i ethvert kjøkken

Varm og kald drikke - alt fra iste til espresso

Justerbar dryppebrett - til både små espressokopper og store caféglass

Magnetisk kapselholder - unngå uhell: Uten kapselholderen fungerer ikke vannet

Jovia fra NESCAFÉ Dolce Gusto – inkludert en verdikupong til prøvekaplser – selges fra september 2014 til en veiledende utsalgspris på kr. 1199,- på NESCAFÉ Dolce Gustos nettside: www.dolce-gusto.no og hos utvalgte elektronikkforhandlere.  

 

Ny smaksvariant:

NESCAFÉ Dolce Gusto introduserer samtidig en ny Espresso - Ristretto Ardenza. Den nye varianten er den mest intense kaffen i NESCAFÉ Dolce Gustos utvalg, med en unik blanding av arabica- og robustabønner. Komplekse noter, som lakris og enebærpepper, er godt balansert, og kaffen har en deilig, krydret ettersmak.

Espresso Ristretto Ardenza selges i butikk fra 1. september, og har en veiledende utsalgspris på kr. 52,- for 16 kapsler. Produktene kan også kjøpes i NESCAFÉ Dolce Gustos webshop: www.dolce-gusto.no og i diverse supermarkeder. 

Powered by Labrador CMS