Tassimo T55

Pressemelding fra Tassimo 29. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Hvit jul med TASSIMO

Fjorårets småelektriske julegavefavoritt, TASSIMO, er tilbake i ny drakt for vintersesongen. Trendfarger skifter med årstidene, og nå kan du tilberede en rykende fersk kaffe, te eller varm sjokolade fra TASSIMO i hvit utgave. En ny serie med nye, eksklusive smaker sørger for kosen i den kommende julen og utover i det nye året.

Vi ønsker oss alle en hvit jul, og denne høytiden kan man gi bort en sesongtilpasset TASSIMO med tilhørende nye og spennende drikkevarianter – til familien, en god venn eller som en gave til seg selv. Utover de kjente og kjære smakene som Freia varm sjokolade, Evergood Classic og Twinings Earl Grey, lanseres en ny serie med eksklusive smaker denne sesongen. Med innslag som crème brulée, deilig latte karamell og sveitsisk sjokolade i koppen, kan man imponere gjestene og samtidig holde koken den kommende julen og vinteren.  

Nye eksklusive smaker til julehøytiden

Krever juleselskapet en søt avslutning, ønsker barna noe å varme seg på, eller du bare vil kose deg med en stor kopp med varmende drikke, finner du varianten som passer enhver anledning nedenfor. Drikkene finnes hos elektronikkforhandlerne Elkjøp, Lefdal, Expert og Euronics.  

Søt erstatning til desserten

Julehøytid er tiden for god mat og søtsaker. Hva med å bytte ut desserten med denne lekre Crème Brulée-kaffen fra TASSIMO? Crème Brulée fra Carte Noire er en kaffespesialitet dekket med et fyldig lag skum, og passer godt for de som ønsker en søt avslutning på julemåltidet.   

Søt karamellnytelse

Karamell er et fast innslag rundt juletider, og med denne nye varianten av Latte Macchiato får du din dose søtt uten å måtte lage karamellen selv. Carte Noire Latte Macchiato Caramel passer godt for de som vil ta seg en pause fra julemaset, eller som vil by sine gjester på søte drikker i julen.

Sterk avslutning på måltidet

Foretrekker du en sterkere kopp kaffe etter julematen, er Carte Noire Voluptuoso Classic et godt alternativ. Denne varianten gir en mindre og litt sterkere kopp sort kaffe med en dyp aroma. Kaffen har en fyldig og kraftig smak.   

Frisk start på dagen

Etter en lang julefrokost setter denne deilige frokostkaffen prikken over i-en. Til julens ekstra lange frokoster hører det med en god kopp kaffe, og Carte Noire Petit Déjeuner gir deg og dine gjester en frisk start på dagen.   

Eksklusiv sjokoladenytelse

Som et alternativ til den klassiske og kjente Freia varm sjokolade kan du nå skjemme deg bort med en kopp Suchard varm sjokolade. Suchard er eksklusiv sveitsisk sjokolade med lange tradisjoner, utviklet for første gang i 1826. Med denne varme sjokoladen byr du både voksne og barn på en ekstra lekker og eksklusiv smaksopplevelse.

Fargerik jul

TASSIMO T55 kommer i flere ulike farger, noe som gir deg muligheten til å tilføre et personlig preg på julegaven. Med den hvite utgaven kan du skape en hvit jul med en elegant og sesongriktig julegave. Blått er en av motefargene denne vinteren, og TASSIMO T55 Ocean Blue passer dermed perfekt som julegave til den trendbevisste. Fra før av finnes også T55 i dyp rød og elegant sort.

TASSIMO-kapselmaskin kjøpes hos ledende elektroforhandlere, Coop OBS, på flust.no og på tassimo.no. Drikkekapslene kjøpes i de fleste dagligvarebutikker, ledende elektroforhandlere, samt på tassimo.no

Powered by Labrador CMS