KAZAM Thunder2, KAZAM Trooper2 og KAZAM Life

Pressemelding fra Kazam 22. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

KAZAM annonserer den første LTE-telefonen,

seriene KAZAM Thunder2, KAZAM Trooper2 og KAZAM Life

– KAZAM, det europeiske mobilmerket, annonserer i dag lanseringen av tre nye telefonserier.

KAZAM Thunder2-serien vil bli lansert i begynnelsen av 2. kvartal, og inkluderer KAZAMs første LTE-aktiverte telefon, KAZAM Thunder2 4.5L. Denne firekjerners serien byr også på en femtommers-modell, KAZAM Thunder2 5.0. KAZAM oppdaterer også sin eksisterende Trooper-serie, som kommer til å tilby fire modeller fra og med 2. kvartal.

”Etterspørselen etter LTE-aktiverte telefoner vokser stadig over hele Europa. Dagens annonsering gjenspeiler engasjementet vårt i markedet, og evnen vår til å reagere raskt,” sier Michael Coombes, KAZAMs administrerende direktør.

Som svar på markedsetterspørselen retter KAZAM seg også inn mot markedet for feature-telefoner, nærmere bestemt ”brukervennlige” telefoner. Den brukervennlige KAZAM Life-serien av telefoner kommer til å tilby nødknappen Smart SOS. Når denne aktiveres, ringer telefonen umiddelbart til fem forhåndsprogrammerte kontakter, og går videre til neste kontakt hvis den kommer til en telefonsvarer. KAZAM skal også produsere KAZAM Life R5, en robust IP67-feature-telefon.

KAZAM startet en lansering i flere faser over hele Europa i november 2013, med en ambisjon om å utfordre status quo i bransjen. Dette varemerket går rett på sak og fokuserer på å levere kvalitetstelefoner til en fenomenal pris. Men for å holde tritt i det svært så konkurransepregede telefonmarkedet, mener de at man må by på mer enn bare glimrende telefoner. Fra lanseringen av kommer alle KAZAM-smarttelefoner til å inkludere hjelpetjenesten KAZAM Rescue, skjermbeskyttelse* og to års garanti som standard.

”Det er ikke nok å stå for én ting i den dynamiske mobilbransjen. KAZAM må hele tiden være innovative på områder som ofte blir oversett av konkurrentene. KAZAM tar en ny og annerledes tilnærming til mobiltelefoner og kommer til å fortsette å stille vanskelige spørsmål og utfordre konvensjonene,” sier James Atkins, KAZAMs markedsføringssjef.

Alle KAZAM-telefoner vil bli lansert over hele Europa, med landspesifikke annonseringer når de blir tilgjengelige i butikker.

The KAZAM Thunder range

The ultimate smartphones for the digitally connected generation

KAZAM Thunder2 5.0

KAZAM Thunder2 4.5L

The KAZAM Trooper range

Just the right amount of technology and a whole lot of support.

KAZAM Trooper2 6.0

KAZAM Trooper2 5.0

KAZAM Trooper2 4.5

KAZAM Trooper2 4.0

The KAZAM Life range

Feature phones that are cleverly designed, good quality and at a disruptive price point.

KAZAM Life R5

KAZAM Life C5

KAZAM Life C4

KAZAM Life B4

KAZAM Life B2

Powered by Labrador CMS