Microsoft Xbox One

Pressemelding fra Microsoft 21. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

En ny visjon for fremtiden kommer til liv i dag når Microsoft Corp. lanserer Xbox One, et alt-i-ett spill- og underholdningssystem skapt for i dag og de neste ti årene. Ved Microsofts hovedkontor i Redmond, Wash. har selskapet vist frem hvordan Xbox One setter deg i sentrum for alle dine spill, TV, filmer, musikk, sport og Skype.

– Xbox One er utviklet for å levere en helt ny generasjon av spill, tv og underholdning i en kraftig alt-i-ett-enhet, sier Don Mattrick, president i Interactive Entertainment Business hos Microsoft. – Vår unike, moderne arkitektur bringer enkelhet til stuen, og for første gang noensinne, muligheten til å raskt bytte mellom spill og underholdning, sier han videre.

Vi presenterer Xbox One

Med Xbox One er spillene mer realistiske enn noen gang, og TV-en lystrer alle dine kommandoer.Si "Xbox på" for å starte din personlige Xbox One-startskjerm, og oppdag hva som er populært på TV eller se venners spillprestasjoner. Alt dette gjør du ved å bruke stemmen din. Noen av de banebrytende funksjonene i Xbox One som setter deg i sentrum av stuens underholdning, inkluderer følgende:

For å lage det mest avanserte Xbox-systemet noensinne, utviklet for spill, TV og underholdning, skapte Microsoft et førsteklasses spilloperativsystem og integrerte det med en like fantastisk underholdningsplattform. Det for at du skal slippe å bytte innganger for å se på TV eller spille et spill. En åttekjerners x86-prosessor og mer enn 5 milliarder transistorer bidrar til å gjøre etterslep og lastetid til ting som tilhører fortiden, slik at du umiddelbart kan hoppe mellom spill og underholdning med lynets hastighet eller kjøre en rekke apper samtidig som du spiller og uten tap av ytelse.

Vi presenterer Xbox One-titler og -eksklusiviteter

Spilling på Xbox One fordyper spillere i filmatiske verdener som ser ut som det virkelige liv, med rollefigurer som føles mer menneskelige enn noensinne. AAA blockbuster-titler avduket for Xbox One inkluderer følgende:

I tillegg til det fantastiske utvalget av spill som kommer til Xbox One, presenterte Microsoft eksklusive innholdssamarbeid med noen av de beste navnene innen TV, sport og underholdning.

Vi presenterer en ny generasjon Xbox LIVE

Xbox One er bygget for å forsterke en helt ny generasjon av Xbox LIVE, som er kraftigere, mer personlig og mer intelligent. Den slipper løs skyens nærmest ubegrensede kraft og gjør alt mer praktisk og tilgjengelig, fra at spill kan installeres i segmenter slik at spillingen kan starte raskt til oppdateringer som lastes ned i bakgrunnen. Lagre og ta vare på din personlige profil, spill og underholdning i skyen for å få tilgang til dem når som helst, fra hvilken som helst Xbox One-konsoll.4 I tillegg vil eksisterende Xbox LIVE Gold-medlemskap for Xbox 360 overføres sømløst til Xbox One.5 Xbox LIVE tar deg dypere inn i spillene du liker med helt nye funksjoner.

Vi presenterer Xbox Ones utseende og preg

Den nye Xbox One-maskinvaren er elegant og moderne. Konsollen er utformet i 16:9-format med horisontal orientering, optimalisert for sin høyhastighets Blu-ray-stasjon. Den er støpt i en dyp og rik sort farge og har en særegen skrå kant.

Den fullstendig redesignede, revolusjonerende 1080p Kinect-sensoren er mer presis, mer responsiv og mer intuitiv. Med enestående syns-, bevegelses- og taleteknologi lar den deg komme inn i spill og underholdning som aldri før ved og dramatisk utvide synsfeltet og naturtroheten. Det fungerer i nesten alle lysforhold, gjenkjenner presis bevegelseskontroll fra den minste håndleddsrotasjon og gjenkjenner stemmen din selv i et støyende rom ved hjelp av avansert støyisolering.

Den ledende Xbox-kontrolleren er oppdatert med mer enn 40 tekniske og designmessige nyvinninger. Med oppdatert navigasjonsknapp, tommelspak og ergonomisk passform, kan alle spillere fordype seg på måter som er unikt for Xbox. Presisjonskontrollen er også dramatisk forbedret med nye vibrerende impulstriggere.6 Xbox One er utviklet for å fungere i samspill med den nye Kinect, og de to enhetene kan sammenkobles automatisk for sømløs spillsynkronisering.

Xbox One lanseres i forbindelse med julesesongen rundt om i verden. Besøk den nye Xbox Wire-bloggen påhttp://news.xbox.com for mer dyptgående informasjon om funksjonene på det nye systemet, inkludert bilder og videoer fra presentasjonsarrangement og nytt og roterende innhold fra Xbox. Mer om Xbox One og blockbuster spill vil utforskes på Electronic Entertainment Expo i juni.

Powered by Labrador CMS