Xbox 360

Pressemelding fra Microsoft 10. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Microsoft inviterer alle til å bli med på moroa med en helt ny Xbox 360

Den nye, smale og stilige Xbox 360 avdukes parallelt med et spektakulært utvalg av spill, og bekrefter Microsofts engasjement til den celebre konsollen som allerede er solgt i 76 millioner enheter over hele verden.

10. juni 2013 — Under E3 i dag ga Microsoft Corp. alle som ennå ikke eier en Xbox 360 eller som ønsker å oppdatere sin konsoll, en uimotståelig ny grunn til å kaste seg på bølgen. Parallelt med det spektakulære utvalget av titler til sitt neste Xbox-underholdningssystem Xbox One, som det er knyttet store forventninger til, avduket Microsoft en fersk og ny design for Xbox 360. Den nye Xbox 360 sendes i dag til forhandlere i USA, Storbritannia, Canada, Irland og Australia. Den vil fortsette å rulles ut over hele verden over alle Xbox-regioner de kommende månedene, og forlenge livssyklusen og legatet til den celebre konsollen som allerede har solgt i 76 millioner enheter over hele verden og har vært den bestselgende konsollen i USA de siste 28 månedene.

Den nye Xbox 360 har en slank og stilig ny design som ligner på elementene i Xbox One, og gir et ensartet utseende og samme feeling i hele familien av Xbox-produkter. Den nye Xbox 360 gir høy ytelse og ser flott ut uansett hvor i hjemmet den plasseres. Den er tilgjengelig i flere utgaver, fullpakket av godsaker, til de samme prisene som den eksisterende konsollen.

̶ Xbox 360 tilbyr uovertruffen verdi for pengene – med flere flotte spill, et Xbox Live-fellesskap med 48 millioner medlemmer og et uimotståelig utvalg av apps, sport, film, TV og musikk, sa Yusuf Mehdi, chief marketing and strategy officer, Interactive Entertainment Business, Microsoft.  ̶ Vi har tatt alt vi har lært disse siste åtte årene og utviklet en ny Xbox 360-konsoll som er elegant og tilgjengelig for alle. Det har aldri vært noe bedre tidspunkt å oppleve alt Xbox 360 har å tilby.

Som takk til millioner av Xbox-fans over hele verden for deres lidenskap og lojalitet, kunngjorde Microsoft at hvert eneste Xbox Live Gold-medlem – ny eller eksisterende – vil få to Xbox 360-spill med på kjøper hver måned, fra og med 1. juli frem til utgivelsen av Xbox One, inkludert populære titler som “Halo 3” og “Assassin’s Creed II.” For å feire E3 i juni, vil også Xbox Live Gold-abonnenter få tilgang til ”Fable III” uten merkostnad3. I tillegg tilbys det i en begrenset periode et «Day One 12-måneders Xbox Live Gold-medlemskap» og spillet "Killer Instinct: Round One," med den eksklusive karakteren Shadow Jago, på Xbox One. Spillere vil også motta et Day One minnemedlemskort.

Verdens mest glimrende spillskapere fortsetter å gi Xbox 360 oppfinnsomme nye titler, og gjør dermed Xbox 360 til ledende i spillindustrien med mer enn 4 500 titler og 48 millioner Xbox Live-medlemmer. Ved Microsofts pressemøte under E3, kunngjorde den anerkjente utvikleren Wargaming.net at et nytt kapittel i en av verdens mest populære action-spill, “World of Tanks: Xbox 360 Edition,” kommer eksklusivt til Xbox 360 senere i år, som gjør at serien for første gang bringes til en konsollplattform. ”World of Tanks: Xbox 360 Edition” er et globalt, nettbasert, flerspiller-fenomen som er dedikert til tankkrigføring midt i det 20. århundret. Spillere vil styre noen av historiens kraftigste tanks og oppleve intens kamp der spenningen forsterkes ved samarbeidet med tanktroppene for å vinne slaget. ”World of Tanks: Xbox 360 Edition” vil være tilgjengelig som Free-to-Play med Gold-tittel for Xbox Live-medlemmer og i en begrenset prøveperiode for alle Xbox Live-kontoinnehavere. Registrer deg for beta på www.worldoftanks.com/xbox.2

Microsoft ga også en smakebit av “Max: The Curse of Brotherhood,” en oppfølger av det populære spillet “Max and the Magic Marker,” som kommer eksklusivt til Xbox 360 senere i år. Spillet forteller historien om en gutt kalt Max, som legger ut på en reise for å finne sin lillebror, Felix, etter at et enormt monster har fanget ham og tatt ham med seg. Med kraften fra Kinect vil spillerne lede Max gjennom en mystisk, ødelagt fantasiverden. De vil bruke kraftige, magiske evner til å overvinne oppgaver og fiender og redde Felix før det er for sent.

Fans av action-spill kan føre krig for sin gud som brutal Caos-kriger i “Ascend: Hand of Kul,”, Free-to-Play med Gold tredjepersons, action-RPG med innovativt singel og multiplayer spill. Poker-fans vil også kunne ta spillet til et helt nytt nivå med “World Series of Poker®: Full House Pro,” som gjør det mulig for spillere å utvikle sin spillkapital idet de konkurrerer med motspillere fra hele verden.

I sitt sjette år fortsetter Summer of Arcade å levere den ypperste samlingen av de beste nedlastbare spillene som finnes på Xbox Live, som det er knyttet så store forventninger til. Senere i sommer vil fans ha tilgang til morsomme kvalitetsspill, inkludert “Teenage Mutant Ninja Turtles™: Out of the Shadows” fra Activision, “Flashback” av Ubisoft, “Brothers: A Tale of Two Sons” av 505 Games og “Charlie Murder” fra Microsoft Studios.

I tillegg til disse eksklusive premierene vil Xbox 360 fortsette å levere et svimlende utvalg av de mest spennende spillene fra verdens beste studioer, inkludert “Call of Duty®: Ghosts,” “Grand Theft Auto V,” “Battlefield 4™,” “Madden NFL 25,” “FIFA 14,” “Assassin’s Creed® IV: Black Flag,” “Watch Dogs™,” “Batman: Arkham Origins” og “Fable Anniversary.” Utvalget bekrefter enda en gang at Xbox 360 fortsatt er det beste stedet å oppleve denne generasjonens blockbustere som du bare må ha.

Powered by Labrador CMS