Xbox One

Pressemelding fra Microsoft 10. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Microsoft Corp. følger opp avdukingen av Xbox One 21. mai og kunngjorde i dag lanseringsinformasjon for det neste Xbox spill- og underholdningssystemet. Xbox One lanseres i 21 markeder over hele verden, inkludert Norge, i november 2013. Xbox One er det ultimate alt-i-ett-underholdningssystemet utviklet for det 21. århundrets stue, og introduserer en ny verden av spill, musikk, live-TV, filmer, sport, apps og Skype. Alt er tilpasset dine interesser og er tilgjengelig gjennom talestyring.

Hvert Xbox One-system som selges vil inkludere den nye Xbox One-konsollen — som har en 500 GB harddisk,1 Bluray-spiller og innebygd Wi-Fi — den nye Kinect, en Xbox One Wireless Controller og gratis 14-dagers prøveperiode med Xbox Live Gold for nye medlemmer. Lanseringspakken av Xbox One vil være tilgjengelig med veiledende utsalgspris på $499,99 i USA, £429 i Storbritannia og €499 i europeiske markeder.2

For å feire lanseringen av Xbox One introduserer Microsoft også en limited edition-pakke til fans som reserverer systemet fra ledende forhandlere. Den finnes i begrenset antall, så lenge beholdningen varer, med veiledende utsalgspris på $499,99 i USA, £429 i Storbritannia og €499 i europeiske markeder.2 Når du reserverer denne pakken er du garantert at du får kjøpt systemet allerede første dag. Hver av disse pakkene vil inkludere et Xbox One-system som leveres i en elegant, svart innpakning med en limited edition Xbox One Day Wireless Controller, samt en unik «Day One Achievement».

Spillere som reserverer følgende eksklusive Xbox One Day One edition-lanseringstitler, tilgjengelig i begrenset antall hos ledende forhandlere så lenge beholdningen rekker, vil motta spesielt bonusinnhold:

I tillegg, som en takk til millioner av Xbox-fans over hele verden for deres lidenskap og lojalitet, kunngjorde Microsoft også at alle kvalifiserte Xbox Live Gold-medlemmer – nye eller eksisterende – vil få to gratis Xbox 360-spillnedlastinger per måned fra 1. juli og til 31. desember 2013. Inkludert populære titler som “Halo 3” og “Assassin’s Creed II.” For å feire E3 i juni vil også Xbox Live Gold-medlemmer få gratis nedlastning av ”Fable III” 3. I en begrenset periode kan spillere også skaffe seg et 12 måneders Day One Xbox Live Gold-medlemskap og spille “Killer Instinct: Round One”, med den eksklusive karakteren Shadow Jago, på Xbox One. Spillere vil også motta et Day One medlemskort. 

For å reservere ditt Xbox One-system i dag, og for en fullstendig liste med lanseringsland og priser, gå til http://www.xbox.com/reserve for en oversikt over forhandlere som deltar.

Helt nytt tilbehør for å inspirere den nye spillgenerasjonen

Samtidig med lanseringen av Xbox One i november kommer et nytt utvalg av ledende tilbehør som vil gjøre spillopplevelsene mer oppslukende, presise og tilgjengelige:      

Powered by Labrador CMS