Logitech Keys-To-Go

Pressemelding fra Logitech 28. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logitech Keys-To-Go: iPad-tastaturet som passer til alle typer iPad

Logitech oppdaterer også Type+, og Ultrathin til å nye iPad air 2

— I dag slipper Logitech det nye Logitech® Keys-To-Go, et slankt og frittstående Bluetooth-tastatur som passer til hvilken som helst iPad. I tillegg har Logitech oppdatert Logitech® Type+  og Logitech® Ultrathin – til å passe den nye iPad Air 2.

– Folk bruker iPad overalt, og Logitech Keys-To Go er spesielt utviklet til å forenkle menneskers aktive livsstil, sier Christina Holmberg, markedssjef for Logitech i Norden.

– Vi har offentliggjort Logitech Keys-To-Go og oppdatert våre allerede eksisterende iPadtastaturer til å passe den nye iPad 2, slik at vårt produktutvalg gjør det enkelt å velge rett tastatur. Så om du er en mor eller far som bruker iPaden sammen med barna, eller om du er på jobbreise med behov for å svare på e-post, blir hverdagen enklere ved å bruke et av våre tastatur.

Hele produktlinjen er utviklet for å gjøre det komfortabelt å skrive på iPad. Felles for de ulike tastaturene, er fokuset på å skape den gode skriveopplevelsen gjennom riktig avstand mellom tastene. Hvert tastatur har også en egen rad med iOS snarveier, som gjør det enkelt å navigere på iPaden uten å berøre skjermen.

Høydepunkter fra produktlinjen:

Logitech Keys-To-Go til iPad

Det nye tastaturet Logitech Keys-To-Go er frittstående, og den er svært enkel å ha med seg fordi den er tynn, lett og utformet i et holdbart materiale. Med en tykkelse på 6,1 millimeter og en vekt på 180 gram er det fortsatt plass til mye annet i vesken. For at tastaturet skal være behagelig gir det såkalt taktil motstand, som alle er vant med fra tastaturer på bærbare PCer. Tastene er smeltet inn i et vannavstøtende materiale som beskytter tastaturet fra søl – ingen smuler blir sittende fast i tastaturet, og væske kan enkelt tørkes av. Det oppladbare batteriet varer i opp til tre måneder på en lading. Tastaturet er kompatibelt med alle generasjoner iPad og iPad mini, og tilgjengelig i tre farger – svart, rød og blågrønn, med en anbefalt utsalgspris på 599,- kroner.

Logitech Type+ til iPad Air 2

Logitech Type+ er et alt-i-ett-deksel til iPad Air 2. Tastaturet utnytter det tynne, lette og tosidede beskyttelsesdekselet fra forgjengeren sin, og har et nylig oppdatert Bluetooth-tastatur som er utformet for å gjenskape skriveopplevelsen fra en bærbar PC. Et magnetisk feste sørger for at iPaden står stødig og er lett tilgjengelig for skjermberøring. Logitech Type+ har en automatisk På/Av-funksjon: Når iPaden er i en oppreist posisjon, skrur tastaturet seg automatisk på, og når iPaden legges flat skrur tastaturet seg av. I tillegg skrur den av iPaden når dekselet lukkes, og vekker den til liv igjen når dekselet åpnes, slik at iPaden er tilgjengelig når du ønsker.  Logitech Type+ fås i svart og lyserød, med anbefalt utsalgspris på 899,- kroner.

Logitech Ultrathin til iPad Air 2

Logitech Ultrathin er et tynt og lett magnetisk klipsdeksel til iPad Air 2. Dekselet beskytter skjermen og er laget av aluminium som gjør dekselet til den andre naturlige halvdelen av iPad Air 2! Batteriene i tastaturet varer i opp til to år, og byttes enkelt ut ved behov. Den magnetiske klipsen gjør at det lett å finne den perfekte vinkelen på iPaden. Logitech Ultrathin til iPad Air 2 er tilgjengelig i grå og sølv, med en anbefalt utsalgspris på 799,- kroner.

Tilgjengelighet

Logitech Keys-To-Go, Logitech Type+ og Logitech Ultrathin er forventet å være tilgjengelig ved utgangen av November 2014. For mer informasjon, besøk www.logitech.no  eller bloggen vår.

Powered by Labrador CMS