Logitech G920 Driving Force

Pressemelding fra Logitech 11. juni 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logitech G29 Driving Force inneholder håndsydd skinn, Dual-Motor Force Feedback og stålpedaler med clutch.

Logitech, som er en ledende innovatør innenfor gaming, annonserte i dag Logitech® G29 Driving Force, et racerratt som fungerer på PlayStation®4 (PS4™) og PlayStation®3 (PS3). Bygget for presis kjøring og langvarig pålitelighet, inneholder Logitech G29 Driving Force dual-motor force feedback girkasse  med anti-backlash spiralformede gir, håndsydde skinntrukket felg, og både gass-, brems- og clutchpedal i rustfritt stål.

G920 (For Xbox One og PC)

Logitech, som er en ledende innovatør innenfor gaming, annonserte i dag Logitech® G920 Driving Force™, deres første force feedback racingratt tilgjengelig for Xbox One® og PC, som vil være tilgjengelig denne høsten. Bygget for presis kjøring og langvarig pålitelighet, inneholder Logitech G920 Driving Force dual-motor force feedback girkasse  med anti-backlash spiralformede gir, håndsydde skinntrukket felg, og både gass-, brems- og clutchpedal i rustfritt stål. Rattet er også kompatibel med Driving Force Skifter, en sekstrinns manuell girspak med revers. Dette er det første racingrattet fra Logitech som er tilgjengelig for Xbox One.

”Logitech G920 er rattet fans har etterlyst til Xbox One,” sier Ujesh Desai, daglig leder for Logitech gaming business. ”Vi har bygget på vår historie og arv av tidligere ratt for å levere en altoppslukende opplevelse for Xbox One-spillere. Personlig kan jeg nesten ikke vente med å komme bak vårt nye ratt og spille Forza Motorsport 6."

”Dette er fantastiske nyheter for alle Xbox One-fans som brukte Logitech-ratt tidligere og som har etterlyst det,” sier James Hunter, Director of Business og Strategy, Xbox Accessories. ”Med utgivelsen av Forza Motorsport 6 senere i høst, vil racingentusiaster nå ha mulighet til å fordype seg i spillet med Logitech G920 Racing Wheel.”

Realistisk Force Feedback

Logitech G920 Driving Force er konstruert med dual-motor feedback og simulerer realistisk følelsen av å kjøre bil med vektskifte, realistiske veiforhold og dekkslitasje, slik at du kan føle under- eller overstyring, trekkraft tap og mer. Med spiralformede gir modellert etter gir brukt i girkasse, får du eksepsjonelt jevn, rolig og presis styringsfunksjon. Anti-backlash programvare gjør også at rattet og pedal holdes stramt, for å maksimere kontroll.

Holdbart design

Logitech G920 er bygget for å vare og inneholder solide stålkuler i hjulakslingen, og e-gir og pedaler i rustfritt stål. Høykvalitets og håndsydd skinn gir Logitech G920 Driving Force et utsende og følelse av et høyytelses racingratt, og forsikrer en mer komfortabel og holdbar brukeropplevelse. I tillegg vil innebygde klemmer og bolter tillate deg å montere rattet trygt til et bord eller racingsete for å minimere vingling som følge av kraftige manøvrer.

Enkel tilgang til spillkontroller

For sømløs tilgang til racing kontroller, er D-Pad, konsollknapper og halvautomatiske hendler beleilig plassert på Logitech G920 Driving Force.

Lett mottakelige pedaler

Logitech G920 Driving Force kommer med en separat ”etasje” med pedaler, som lar deg komfortabelt bremse, akselerere og skifte gir, akkurat som du ville gjort i en faktisk bil. Den lar deg også opprettholde en mer naturligkroppsposisjon når du kjører. Den lineære bremsepedalen ligner ytelsen til et trykkfølsomt bremsesystem for en lydhør og nøyaktig bremsefølelse. I tillegg har G920 en dedikert clutch, så spillere som ønsker å teste sine evner kan ha en realistisk racingopplevelse.

Valgfri Driving Force Shifter

Driving Force Shifter er en sekstrinns manuell girspak med revers og er tilgjengelig som valgfri tilleggsfunksjon. Den er bygget med kvalitet, og inneholder en solid girspak i stål og håndsydd skinn. Innebygde klemmer og bolter sikrer også at Driving Force Shifter vil bli montert på en sikker måte.

Pris og tilgjengelighet

Logitech G920 Driving Force er forventet å være tilgjengelig i Norge i august 2015 for en veiledende pris på 3,999.00. Driving Force Shifter er også forventet å være tilgjengelig som en valgfri ”add-on” til en veiledende pris på 599.00. For mer informasjon, vennligst besøk vår nettside eller vår blogg. Logitech G920 Driving Force vil bli omtalt på Xbox-messen i South Hall under E3 2015.

Powered by Labrador CMS