Plantronics BackBeat FIT

Pressemelding fra Plantronics 24. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Den perfekte treningspartner: Plantronics BackBeat FIT tilbyr suveren lyd, god passform og trådløs frihet

TRÅDLØSE BLUETOOTH® STEREO-HODETELEFONER UTFORMET FOR EN AKTIV LIVSSTIL

Plantronics er nå aktuell med de nye, trådløse stereo-hodetelefonene,BackBeat® FIT, designet for treningsglade og aktive mennesker. BackBeat FIT kombinerer god og komfortabel passform med Plantronics anerkjente lydteknologi, og tilbyr trådløs tilkobling til andre enheter via Bluetooth®. Dermed kan du fokusere på treningen og på å nyte musikken uten å bli distrahert av dinglende ledninger. Med sitt lette,svette-avvsiende og fleksible design sitter hodetelefonene stabilt på, uansett hvilket intensitetsnivå du ligger på.

– For over halvparten av de som trener er musikk en essensiell del av økten. Med BackBeat FIT kan du på en ny måte å motivere deg selv med musikk – uten distraherende ledninger. I tillegg til å levere suveren lyd og muligheten til å ta og besvare telefonsamtaler, har BackBeat FIT et helt nytt og stabilt design som er utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner, sier Stuart Bradshaw, Head of Consumer Marketing & Business Development, Europe & Africa, hos Plantronics.

I en nylig utført undersøkelse1, svarer 40 prosent at sikkerhetsfunksjoner er viktig for dem når de trener på kveldstid. BackBeat FIT kommer i sterke farger og er utstyrt med reflekser på selve

hodetelefonene og på det medfølgende overarmsbåndet. Dette øker synligheten og fungerer som et sikkerhetselement til trening på tidlig morgener, kvelder eller nattetimer. I tillegg lar hodetelefonene deg høre dine omgivelseslyder slik at du til enhver tid kan være oppmerksom på hva som skjer rundt deg.

FUNKSJONER

PRIS OG TILGJENGELIGHET

BackBeat FIT kommer i to spreke farger, Lime Burst og Electric Blue, og vil være tilgjengelig hos utvalgte forhandlere fra midten av april. BackBeat FIT vil ha en veiledende pris på 1,295 kroner.

Powered by Labrador CMS