Plantronics Voyager Edge

Pressemelding fra Plantronics 24. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Plantronics Voyager Edge: Intuitivt Bluetooth®-hodesett for mobile brukere

NYTT, ELEGANT HODESETT TILBYR GOD LYD OG INTELLIGENTE FUNKSJONER

Plantronics er nå aktuell med et nytt tilskudd i sin Voyager-serie,Voyager Edge– et kompakt og stilrent Bluetooth-hodesett med høy ytelse. Voyager Edge kommer i et slankt og sofistikert design, og er utstyrt med Plantronics’ anerkjente lydteknologi. Hodesettets støy- og vindkansellering lar deg kommunisere klart og tydelig uavhengig av dine omgivelseslyder, og en elegant ladeveske sørger for at du får utvidet taletid når du er på farten. I tillegg kan du med intuitive og responsive funksjoner for eksempel besvare en samtale enten gjennom en talekommando eller ved å ta på deg hodesettet, mens Voyager Edge opplyser deg om hvem innringeren er.

– Mobile brukere som alltid er på farten besvarer samtaler overalt, og holder kanskje en samtale i taxien, ute på gaten og legger først på når de har vært innom kafeen og kjøpt seg en kaffe latte – de er avhengig av pålitelig lyd som kan tilpasse seg og takle forandringer i omgivelsene, som brukeren selv. Voyager Edge er den perfekte partneren til enhver smarttelefon med sine intelligente funksjoner og stilrene utforming, sier Stuart Bradshaw, Head of Consumer Marketing & Business Development, Europe & Africa, hos Plantronics.

Det nye Voyager-hodesettet, som kommer med lett vekt og myke, naturlige materialer, kombinerer elegante finesser med god komfort. Voyager Edge er nemlig utformet til å sitte på øret, uten komponenter som går over øret, noe som gjør det enkelt å ta av og på, og som gjør det ideelt å bruke sammen med briller eller solbriller. Sammen med den portable ladevesken kan du være trygg på at din Voyager Edge alltid er oppladet og klar for bruk.

FUNKSJONER

PRIS OG TILGJENGELIGHET

Plantronics Voyager Edge kommer i to farger, Carbon Black og Glacial White, og vil være tilgjengelig hos utvalgte forhandlere fra midten april. Voyager Edge med portabel ladeveske vil ha en veiledende pris på 1,295 kroner.

Powered by Labrador CMS