Motorola Moto E

Pressemelding fra Motorola 25. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Motorola lanserer smarttelefonen Moto E

Motorola lanserer i dag nye Moto E, en smarttelefon spekket med funksjoner til en svært hyggelig pris.

Vi lever i en verden der tilgang til nye opplevelser og informasjon kun er et tastetrykk unna. Motorola ønsker å gi flere mennesker enklere tilgang til dette. Det finnes millioner av mennesker som ennå ikke har sluttet seg til smarttelefonrevolusjonen. Tilgang til mobilt nett bør være et valg og ikke et privilegium. Derfor lanserer Motorola Moto E, smarttelefonen for alle som er på jakt etter en god mobil til en rimelig pris. Fordi vi tror tilgang til mobilt nett bør være et valg og ikke et privilegium.

Den nye Moto E kobler deg og verden sammen

Moto E er nå tilgjengelig med 4G LTE speed1, en 4,5-tommers qHD-skjerm, front mot kamera, den siste Android ™ programvaren (Lollipop) og enda flere tilpasningsmuligheter. Vi tok en allerede stor smarttelefon og paret den med det beste nettverket i verden. Med nye Moto E kan du surfe på nettet, streame musikk, spille spill og se video med 4G LTE-hastighet.

Gjør mer på kortere tid

Nye Moto E kommer med en kraftig Qualcomm® Snapdragon ™ -prosessor med en 1,2 GHz quad core-CPU og avansert grafikk. Det betyr at du raskt kan skifte mellom dine favorittprogrammer eller lytte til musikk samtidig som du surfer på nettet – uten å gå glipp av noe.

Med et 5-megapiksel kamera på baksiden og forsiden av telefonen egner nye Moto E seg ypperlig for selfies og videosamtaler med venner og familie. For de som ønsker å gi telefonen en ekstra touch kan man velge mellom fargerike Motorola Bands eller deksler for beskyttelse mot riper og søl. Telefonen er dessuten utstyrt med et 2390 mAh-batteri slik at du kan bruke telefonen aktivt gjennom dagen uten å lade den.

Motorolas Quick Capture-funktion gjør det lett å aktivere kameraet uten å bruke skjermen eller menyen. Når du har Moto E i hånden, rister du håndleddet to ganger, og så starter kamera-app’en. Hvis du vil ta en selfie, trenger du bare å rise håndleddet igjen for å skifte til kameraet på forsiden av telefonen.

Start med den nyeste Android ™ OS, Lollipop

Nye Moto E er utstyrt med Android ™ Lollipop, den nyeste versjonen av verdens mest populære mobile operativsystem. Telefonen gir deg dessuten tilgang til Moto Display for varslinger og oppdateringer uten avbrudd og Moto Migrate for rask og enkel overføring av kontakter, bilder og videoer til din nye telefon.

Nye Moto E blir lansert i 40 land i Nord-Amerika, Latin-Amerika, Europa og Asia i dag, men vil ikke være tilgjengelig i Norge før i slutten av mars.

Powered by Labrador CMS