Samsonite Mobile Pro Leather

Pressemelding fra Samsonite 20. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Mobile enheter på veien med Samsonite

I dagens teknologiske verden er våre mobile enheter og applikasjoner den reisendes beste venn. De hjelper til med alt fra å finne den beste flyreisen, til ett bra pizzeria i Roma. Å være oppkoblet er en viktig del som vi tar mer og mer forgitt, med kart, WiFi på flyet og populære hybrider i form av nettbrett. Samsonite´s Mobile Pro Leather™ er en slim, multifunksjonskolleksjon for mobiltelefoner og nettbrett. Hjelper deg når du er oppkoblet, og beskytter dine enheter når du sitter på et fly mellom New York og Singapore, samt hele tiden ellers.

Den nye og spennende kolleksjonen fra Samsonite´s Business sortiment inneholder skinnprodukter med struktur i svart eller brunt. Detaljer som en elegant logo i metall, håndmalt kontrastfarge i rød eller oransje, samt en søm som gir produktet ett enkelt, trendig og smart utseende inspirert av Samsonite’s fremgangsrike Pro-DLX serie. Kolleksjonen har også en magnetisk klaff og en myk innside som holder din enhet sikker og beskyttet. Kolleksjonen gir din enhet mulighet for å fremstå like profesjonell som deg selv.

Anbefalt utsalgspris fra 299,-. NOK

Powered by Labrador CMS