The Wise-Pet Family og App&Book

Pressemelding fra Aurora Group 7. desember 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Leketøys nye epoke

Møt Wise-Pet™ familien – Beskyttere av smarttelefoner & nettbrett designet spesielt for barna som kommer ut med en gratis app.

App&Book™ er en bok til barn som kommer med en gratis app på smarttelefoner og nettbrett, og tilbyr over 100 aktiviteter, historier og spill.

Seebo Interactive Ltd., utvikleren av leketøys nye epoke, har kunngjort lansering av to nye produkter - Wise-Pet™ og App&Book™. Aurora Group og Seebo har inngått en eksklusiv distribusjonsavtale som styrer salget av Wise-Pet™ og App&Book™ produkter i Danmark, Norge, Sverige, Finland og de tre baltiske landende.

 The Wise-Pet™ Family

Når du lar barna dine leke med mobilen, er det alltid en viss risiko for at du ikke får den tilbake i ett stykke. Wise-Pet™ er designet spesielt for og maksimisere beskyttelsen av dine enheter – enten smarttelefon eller nettbrett. Mykt materiale og unik lomme beskytter den mot fete fingre, riper, sprekker og andre ødeleggelser.

Så snart mobilen er i sin beskyttelseslomme, kan barna dine nyte timevis av underholdning ved å se tegnefilmer, høre på musikk eller spille et spill. Unike Wise-Pet™ appen* tilbyr innspillingsfunksjon, et utvalg av morsomme ansikter, en gjenta-funksjon og YouTube-videoer valgt spesielt med tanke på barn – alle på 13 forskjellige språk. Wise-Pet™ kommer også med en justerbar bilstropp – bra måte å underholde barna dine på under lange bilturer.

App&Book™

App&Book™ er en bok til barn som kommer med en gratis app* for smarttelefoner og nettbrett. Boka og appen tilbyr over 100 aktiviteter, historier og spill på 13 forskjellige språk. Bare last ned appen, sett mobilen din på én av sidene og start å spille! Du kan også spille med samsvarende klistremerker og papirleketøy. Utrolige verdener er den første boka i serien av spennende bøker til barn.

Med den unike appen kan du begynne din spennende reise, besøke diverse verdener med en samling av eventyrhistorier. I tillegg til historiene tilbyr appen mange spill, hvert av dem med varierte nivåer og utfordringer.

"Smarttelefoner og nettbrett er blitt industriens raskest voksende plattformer, og spilleleker er blitt verdens sensasjon," sier Liran Akavia, Seebos Sales & Marketing Director. "Det er hvorfor vi bestemte oss for å kombinere leker med den nye teknologien for å lage en ny og unik spillopplevelse. Selskapet vårt utvikler en rekke produkter som endrer måten barna leker på".

*for å laste ned appen søk etter "Seebo" i App Store og Google Play Store.

Om Seebo™

Interactive Seebo™ bringer leketøys nye epoke til barnas lekerom. Vi lager en ny og unik spillopplevelse ved å kombinere banebrytende teknologi med avansert innovasjon og kreativitet. Seebo™ bringer de smarteste, mest ekstraordinære leketøyene til barn rundt verden. Våre produkter er basert på unik teknologi som tillater spesiell produktutvikling av spilleleker. Seebo™ sin administrasjon har omfattende erfaring med spillindustrien og er supplert med førsteklasses team av profesjonelle, slik at de kunne bli verdens ledende spillelekeselskap. © 2012 Seebo™ Interactive Ltd. Alle rettigheter reservert.

Powered by Labrador CMS