Plantronics hodesett med ANC

Pressemelding fra Plantronics 16.april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bedrifter tar ikke støy på alvor

Europeisk undersøkelse avdekker at dårlig kontorakustikk og bråkete miljø reduserer produktivitet betraktelig

I en undersøkelse1 gjort på oppdrag av Plantronics i Storbritannia, Frankrike og Tyskland kommer det frem at kontorstøy har en negativ effekt på kontorarbeidere og kvaliteten på deres arbeid2. Funnene kaster lys på utfordringene moderne bedrifter står ovenfor når det kommer til støy og distraksjoner i kontorlandskap og tilrettelegging av et mest mulig effektivt arbeidsmiljø for de ansatte.

Moderne kontorlandskap utsetter arbeidere for mer støy enn tidligere. Arbeidere som ble spurt i undersøkelsen sier at støy reduserer deres produktivitet, og svarer samtidig at de tror de kunne vært mye mer produktive om de hadde arbeidet i et mindre støyende miljø. Forstyrrelser i et åpent kontorlandskap kan også føre til stress og fysisk plager som hodepine og migrene hos involverte, og begge disse var oppført som de vanligste plagene av de spurte i undersøkelsen.

Tre fjerdedeler av arbeiderne i alle regionene rapporterte i tillegg om at deres bedrift ikke har satt i gang tiltak mot støyutfordringene på arbeidsplassen eller at tiltak har mislyktes.

Den moderne arbeidshverdagen

Dynamikken på arbeidsplassen er i konstant endring; i gjennomsnitt svarer kun halvparten av respondentene at de jobber fra kontoret fem dager i løpet av en vanlig arbeidsuke. Samtidig som fleksible arbeidsplasser blir vanligere, har også utformingen av kontorene i en bedrift endret seg til en stadig større grad av åpne landskap. Overgangen til åpne kontorlandskap kan dra med seg akustiske utfordringer om ikke korrekte tiltak blir gjort for å kontrollere lyd og støy i lokalet. Som et resultat svarer respondenter i undersøkelser at støy fra kolleger er deres største distraksjon på arbeidsplassen.

– Akustikk spiller en enorm rolle i arbeideres tilfredshet og produktivitet på arbeidsplassen. I dagens landskap er det utrolig viktig for bedrifter å forstå hvordan lyd påvirker bunnlinjen og at de iverksetter nødvendige tiltak for kontrollere akustikken i lokalene. Vi er opptatt av å sikre at arbeidere har de riktige løsningene for høykvalitets kommunikasjon. Uansett om man arbeider i et åpent kontorlandskap, på flyplassen, kafeen eller hjemmefra, sier Philip Vanhoutte, Senior Vice President and Managing Director Europe and Africa, Plantronics.

Løsninger for støyende omgivelser

Jobbsamtaler bør kunne høres tydelig overalt og på enhver enhet. Dessverre viser undersøkelsen at telefonsamtaler er den vanskeligste oppgaven å utføre i et støyende kontorlandskap. Med introduksjonen av fire nye UC-produkter, adresserer Plantronics denne utfordringen og lar arbeidere være trygge på sin evne til å fokusere og samarbeide i åpne kontorlandskap:

Blackwire 725, Plantronics’ første UC stereohodesett med aktiv støydempingsteknologi (ANC) for kontorarbeidere som vil holde seg fokusert i støyende omgivelser; Voyager Edge UC, det siste produktet i Voyager-serien av Bluetooth-hodesett for arbeidere som er mye på farten; Calisto 610, en portabel høyttalertelefon som gir mulighet for å sette opp konferansesamtaler hvor som helst; og Clarity 340, som er utviklet for kunnskapsarbeidere med utfordringer når det kommer til syn, hørsel eller fingerferdigheter.

Powered by Labrador CMS