O’NEILL lommebokvesker

Pressemelding fra Tura Scandinavia 23. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

O’NEILL lommebokvesker til smartphones

Varemerket O'Neill er synonymt med surfing og vintersport, og man kjenner det igjen fra både stranden og oppe i fjellet. Det har skjedd mye siden Jack O'Neill åpnet garasjeporten til sin første surfebutikk i Santa Cruz. Tura Scandinavia AB lanserer nå tilbehør for smarttelefoner fra klassiske O'Neill.

I første omgang lanseres O'Neill Core Booklet - en lommebokveske i klassisk O'Neill design av polyester i høy kvalitet og trykt motiv. Den gir god beskyttelse mot riper og støt mens den fremhever din personlighet. Med rom for sedler og kort samt integrert deksel for å holde smarttelefonen på plass. Den lukkes med en magnetisk lås, og du har full tilgang til alle funksjoner. Samtidig lanseres O'Neill Selectiv Booklet - en lommebokveske laget av neopren med gummiert trykk og O'Neill logo i metall finish. Både Core og Selective-serien lanseres i to forskjellige modeller som passer til iPhone 5 og Samsung Galaxy S4.

304934 - O’NEILL Core Booklet Rosa for iPhone 5 – Polyester

304935 - O’NEILL Core Booklet Rosa for Samsung Galaxy S4 – Polyester

304936 - O’NEILL Core Booklet Numbers for iPhone 5 – Polyester

304937 - O’NEILL Core Booklet Numbers for Samsung Galaxy S4 – Polyester

304938 - O’NEILL Selective Booklet Neoprene Svart for iPhone 5

304939 - O’NEILL Selective Booklet Neoprene Svart for Samsung Galaxy S4

304940 - O’NEILL Selective Booklet Neoprene Grå/Rosa for iPhone 5

304941 - O’NEILL Selective Booklet Neoprene Grå/Rosa for Samsung Galaxy S4

Powered by Labrador CMS