ZTE Grand X IN

Pressemelding fra ZTE 7. desember 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

ZTE Grand X IN til Norge før jul

Den første smarttelefonen med Intel Inside® lanseres nå i Norge

ZTE, som er en av verdens ledende leverandører av telekommunikasjonsutstyr og nettverksløsninger, lanserer nå Grand X IN i Norge – den første smarttelefonen med Intel Inside®.

ZTE Grand X IN er selve flaggskipet i Grand-serien, og leverer lynrask og effektiv ytelse med lavt strømforbruk gjennom Intel® Atom™-prosessoren Z2460 med Hyper-Threading teknologi og støtte for HSPA+ 21 Mbps nettverk med Intel® XMM™ 6260 Platform. Grand X IN tilbyr også det nyeste innen tilkoblingsmuligheter, inkludert Bluetooth 2.1, Wi-Fi og Wi-Fi Direct, DLNA og Mobile HD link (via mikro-USB) med tilkobling innen kort rekkevidde. Smarttelefonen har også et bredt spekter av audiovisuelle funksjoner inkludert Dolby Sound, HD Video Capture og HD Voice. Enheten har 4.3" skjerm med 16 millioner farger, 8 megapiksler kamera i toppklasse, videoavspilling i Blue-ray kvalitet og lang batteritid med et 1650 mAh Li-Ion batteri.

- Grand X IN er vår første smarttelefon med Intel Inside, og vi er meget fornøyd med at ZTE’s flaggskiptelefon kan lanseres i Norge nå før jul. Den gir folk muligheten til å kjøpe en smarttelefon med funksjoner i toppklassen uten å måtte betale den høye prisen man assosierer med disse telefonene. Ved hjelp av Intels teknikk har vi tatt ytelse, pålitelighet og funksjonalitet til et nytt nivå med denne telefonen, sier ZTE salgssjef for mobile terminaler i Norge, Ronen Hansen.

– Vi er glade for å utvide samarbeidet som vi startet med ZTE under Mobile World Congress 2012 til å gjelde Intelbaserte smarttelefoner. Grand X IN er en gjennomtenkt og veldesignet smarttelefon som knytter sammen robust maskinvare og programvare som gjør at forbrukerne får et riktig bra produkt for pengene. Vi har et sterkt fokus på å gi forbrukerne en bra brukeropplevelse både når det gjelder ytelse på smarttelefoner så vel som batteritid. Der spiller vår nye Atom-prosessor Z2460 en viktig rolle, sier Mats Clarhamn, markedsansvarlig for smarttelefoner hos Intel.

Pris og tilgjengelighet

ZTE Grand X IN blir i salg hos Elkjøp fra midten av desember og får en veiledende pris på 1990 kroner.

Tekniske spesifikasjoner for Grand X IN:

 Intel® Atom™ Processor Z2460

 HSPA+ 21Mbps support with Intel® XMM™ 6260 Platform 

 EDGE 900/1800/1900

 HSDPA 900/2100

 DPA 21Mbps UPA 5.76Mbps

 Android* Ice Cream Sandwich

 RAM 1GB, ROM 16GB/4GB, Ext. microSD 32GB

 4.3'', QHD (960x540), 16M, TFT, Capacitive

 1650 mAh, Li-Ion

 8Mpx AF/Flash + 0.3Mpx Front Camera

 GPS, WiFi 802.11 b/g/n, WiFi Direct, Bluetooth 2.1 + A2DP

 Accelerator, Gyro, Compass, Proximity, Light

 Dolby, FM Radio

 DLNA, 1080p Rec., 1080p Play

 NFC, FOTA, HD Voice, Dual Mic

 127 x 65 x 9.9mm chassis, 140.8g weight (with battery)

Powered by Labrador CMS