Raumfeld med Tidal

Pressemelding fra Raumfeld 7. mai 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Raumfeld slår seg sammen med strømmetjenesten TIDAL for å tilby tapsfri lyd

Nye Raumfeld-kunder får tre måneder med hifi-strømming gratis

Raumfeld, produsentene av hifi-strømmehøyttalere for flere rom, annonserte i dag at de har slått seg sammen med strømmetjenesten for hifi-musikk, TIDAL, for å tilby nye kunder tre måneder med TIDAL HiFi helt gratis. Tjenesten, som vanligvis koster 199 kr i måneden, sparer forbrukerne for 597 kr over de tre månedene. TIDAL er nå også fullt integrert i Raumfeld-appen, som er tilgjengelig for iOS- og Android-enheter.

Gjennom dette partnerskapet får Raumfelds kunder oppleve den første globale musikkstrømmetjenesten med tapsfri lydkvalitet. Raumfelds brukere får høre musikken slik den bør høres, uten komprimering eller filtre, da Raumfeld overfører og reproduserer lydfilene i tapsfri CD-kvalitet. Dette resulterer i en strømmeopplevelse uten sidestykke.

«TIDAL er en glimrende match for våre Wi-Fi-høyttalere, da vi støtter den tapsfrie lydkvaliteten deres. Og i motsetning til mange andre merker komprimerer vi ikke musikk, som betyr at kundene kan høre musikken slik artistene ønsket at den skulle bli hørt», sier Clemens Rumpf, senior produktsjef i Raumfeld. «Vi ønsker å tilby kundene våre den beste mulige musikkopplevelsen, og vil at musikkelskere virkelig skal få oppleve tapsfri kvalitet.»

Pål Bråtelund, leder for strategiske partnerskap i TIDAL, sier: «Vårt mål er at folk skal få lytte til den beste musikkvaliteten som finnes, og vi er derfor glade for å ha Raumfeld som partner. Det er viktig at vår tapsfrie lydkvalitet ikke blir forvrengt eller komprimert på noen måte før den når folks ører, og med Raumfeld ombord kommer flere til å få høre vår perfekte lyd.»

Det prisbelønte tyske varemerket ble stiftet i 2008 av to hi-fi-entusiaster, og lanserte nylig sitt fullstendige produktutvalg i Norge. Raumfelds finmekanikk fokuserer på å produsere lyd av aller ypperste kvalitet gjennom vakkert designede høyttalere. Dermed kan musikkentusiaster nyte strømmetjenesters allsidighet, brukervennlighet og store utvalg med tapsfri overføringskvalitet. Alle produktene er tilgjengelige på nett og tilbys med en åtte ukers prøveperiode. Raumfeld Expand distribueres med alle nye bestillinger – gratis så lenge lageret rekker – slik at forbrukerne kan produsere et spesialbygd Wi-Fi-nettverk som alle høyttalere kan kobles til.

I tillegg til TIDAL får Raumfelds kunder også tilgang til millioner av sanger fra andre store strømmeleverandører slik som Spotify og Napster, samt Internett-radio fra TuneIn.