TomTom GO 51 og TomTom GO 61

Pressemelding fra Tomtom 4. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TomTom lanserer TomTom GO 51 og TomTom GO 61 med Lifetime World Maps og Lifetime Speed Cameras.

To nye tilskudd til TomTom Go-familien 

TomTom (TOM2) kunngjorde i dag lanseringen av to nye navigasjonsenheter i TomTom GO-serien, TomTom GO 51 og TomTom GO 61. De nyenavigasjonsenhetene kommer med Lifetime World Maps[1] og Lifetime Speed Cameras, noe som betyr at alle GPS-enhetene i TomTom GO-serien har nå lifetime-tjenester, herunder LifetimeTomTom Traffic, via en tilkobling med smarttelefon.

TomTom GO 51 and GO 61 kommer med 5 og 6 tommers touch screen.

- Vi ønske å gjøre det enklere å reise. Derfor har vi besluttet å utvide vår prisbelønte utvalg avTomTom GO og å tilby Lifetime-tjenester på tvers av alle produktene. Bilførere trenger ikke åbekymre seg for å abonnere på våre tjenester, eller betale for de nyeste kartene. Vårt mål er åhjelpe deg å unngå flaskehalser og nå målet raskere, uansett hvor du er i verden, sier direktør og en av TomToms grunnleggere, Corinne Vigreux.

Lifetime World Maps lar forbrukerne bruke kart fra hele verden uten ekstra kostnader. Lifetime Speed Cameras varsler deg i god tid før trafikkameraene dukker opp, både på GPS-enheten og på mobilen.

TomTom GO enhetene kombinerer sanntids trafikkinformasjon med smartrute, for å varsle førere om raskere ruter så snart de blir tilgjengelige. TomTom Traffic dekker alle kartlagte veier ogkombinerer data fra millioner av datakilder, fra hele verden, for å levere trafikkinformasjon så nøyaktig at hver ny oppdatering, kan det finne starten og slutten av en trafikkork, inntil 10 meter.

TomTom GO-serien består av seks enheter. Nye GO 51 og 61; TomTom GO 510 og 610, har interaktive skjermer som lar deg dra, zoome og sveipe på skjermen. I tillegg medfølger et smart Click & Go-feste til bil. TomTom GO 5100 og 6100 har SIM-kort og data inkludert for å unngå roaming-avgifter. Alle enheter har 3D-kart og et rikt, enkelt og intuitivt brukergrensesnitt.

For å gjøre den daglige pendlingen enda enklere, har TomTom GO-enhetene inkluderert 'DriveHome' og 'Drive to Work-knappene i hovedmenyen, for raskere og enklere navigering.

TomTom GO navigasjonsenheter er kompatible med TomTom MyDrive [4]. For første gang, kan sjåførene bruke sin smarttelefon, nettbrett eller PC for å få sanntids trafikkinformasjon, planlegge reiseruter, og sende destinasjoner til sin TomTom GO, før de kommer inn i bilen. Tidligere lanserteTomTom GO-enheter er også kompatible med MyDrive gjennom en enkel programvareoppdatering

De nye TomTom GO-enhetene er tilgjengelig i butikk nå med veiledende priser fra 1799 NOK (TomTOm GO 51) og 1999 NOK (TomTom Go 61).

Powered by Labrador CMS