Tomtom VIA

Pressemelding fra Tomtom 22. juli 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye TomTom VIA:

Pålitelig navigasjon koblet til smarttelefonen

Koble nye TomTom Via til smarttelefonen for live fotoboksvarsler og sanntids trafikkinformasjon. Ny frihet med handsfree

TomTom (TOM2) lanserer to nye smarte navigasjonsenheter som bruker smarttelefonen for å bli smartere. TomTom VIA 52 og 62 kan kobles til smarttelefon - noe som betyr at sjåførene får mye mer for pengene sine. Navigasjonsenhetene har Bluetooth® tilkoblet handsfree for å ringe, sanntids trafikkinformasjon, og levende fotoboksvarsler, alt til en rimelig pris.

Sanntids trafikkinformasjon betyr at sjåfører kan unngå kø, mens fotoboksvarsleren sørger for at bilturen føles stressfri.

Ved å koble sammen satellittnavigasjon med smarttelefon, kan sjåførene bare legge telefonen i lomma, sette seg i bilen og kjøre – alt er klart slik at de kan fokusere på å nyte turen. Ved å kombinere smarttelefon og navigasjonsenheten, får sjåføren det beste fra begge verdener.

- Vi ønsker at bilførere skal nyte reisen og føle seg trygge, og avslappet. Det er derfor den nye produktserien TomTom VIA kommer med handsfree og smarttelefontilkobling. De nye enhetene er også spekket med innovative funksjoner, smart ruting, og våre nøyaktige kart - alt som trengs for å kjøre en stressfri tur, sier Petter Tønsberg, salgssjef i TomTom Norge.

Lifetime Maps og Lifetime Traffic  er også inkludert uten ekstra kostnad. Dette betyr at sjåførene ikke trenger å bekymre seg for å betale for kartoppdateringer eller trafikkinformasjon i fremtiden .

Bilførere kan begynne å planlegge en reise fra sofaen, ved hjelp av TomTom MyDrive. Dette er et gratis planleggingsverktøy, tilgjengelig på smarttelefon, PC og nettbrett. Ved å bruke MyDrive-applikasjonen, kan TomTom Traffic Checker sende bilførerne varsler om trafikksituasjoner.

TomTom VIA 52 og 62 har 5-tommers og 6-tommers skjermer. TomTom VIA 52 er tilgjengelig umiddelbart fra utvalgte forhandlere og i TomToms nettbutikk. VIA 62 vil være i salg fra juli.

Powered by Labrador CMS