Philips Ambilight TV

Pressemelding fra TP Vision 21. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Philips Ambilight TV 2013 TV-brukerens TV

MultiRoom, som kan sende TV-signalet trådløst til hjemmets ulike Philips TV’er og forbedre kommunikasjonen mellom smart telefoner og nettbrett er noen av nyhetene vi får dra nytte av når Philips viser fram sin 2013 Smart TV-generasjon.

Mer innhold og flere skjermer i hjemmet har skapt nye utfordringer for TV-produsentene når det kommer til kvalitet, funksjoner og design.

«Vi går fra å være TV-seere til TV bruker det er utgangspunktet våres når vi utvikler den nye TV-generasjonen. Philips Ambilight TV 2013 er grenseløs. Ikke bare når det kommer til det å overføre innhold, men også hvor innholdet skal overføres», sier Joakim Örnstig, Nordisk markedsdirektør for TP Vision, som produserer og selger Philips TV.

“Hvor du vil”

Med den nye generasjonen Wi-Fi-oppkoblede Smart TV fra Philips ser du TV hvor du vil. Philips nye innovasjon MultiRoom gjør det mulig å flytte TV-bildet trådløst til alle Philips TV`er i huset. MultiRoom har mange fordeler, for eksempel har du adgang til alle betalkanaler i alle dine Philips TV`er til tross at kun hoved-TV`en er tilkoblet betalkanalene. Dette passer godt dersom du ikke vil, eller har mulighet å trekke antennekabel til den ekstra TV`en.

Samtlige modeller fra Philips har nå utviklede funksjoner for deling av bilde og lyd til hjemmets øvrige skjermer, nettbrett og smarttelefoner gjennom Philips fjernkontrol-app «My Remote». Den nye standarden Miracast, gjør det mulig å speile den ene skjermen fra PC`en, smarttelefonen eller nettbrettet til TV`en.

 ”Hva du vill”

På Smart TV-plattformen finnes det nytt innhold, som å leie film, Smart-TV-applikasjoner med brett innhold, gå på nett, eller se på innhold som er spilt inn på harddisk. Utvalget av tilleggstjenester ved siden av vanlig TV-titting har aldri vært større, og det kommer bare mer og mer. Philips Smart TV godtar de fleste formater og oppdateres stadig for å kunne klare nye standarder.

Mångfald

Philips designfilosofi med design som håller och respekt för materialen har i årets modeller lett till den största mångfalden någonsin.  Økt innhold av glass, ultratynne rammer i metall, og farger i svart, grått, sølv, eller hvitt gjør det enklere å finne favoritt TV’en som smelter inn i hjem interiøret. De fleste er utstyrt med Philips unike bakgrunnsbelysning Ambilight, funksjonen som 82 prosent av alle nåværende Philips Ambilight eiere kunne tenke seg å ha på sin neste TV.

Enkelt og interaktivt

Mange av de nye fjernkontrollene har alle de funksjonene man behøver for å styre Smart TV’en, inklusivt tastatur og musepeker. De fleste modellene har i tillegg integrert Skypekamera eller innkoblingsbar Skypefunksjon.

Når det kommer til Philips prisbelønnede LED-bildekvalitet er det selvsagt at også årets utvalg av Philips Ambilight TV’er gir den beste bildeopplevelsen i repektive prisklasser. (eller: ..gir den beste bildekvaliteten til en konkurransedyktig pris).

Powered by Labrador CMS