Oral-B TriZone

Pressemelding fra Procter & Gamble 6. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Oral-B lanserer et tekninsk gjennombrudd med TriZone.

Etter syv år med forskning og utvikling lanserer Oral-B el-tannbørsten TriZone med ny og revolusjonerende teknikk. TriZone´s teknikk kombinerer de beste egenskapene av manuell og elektrisk tannbørsting. Nå fins det med andre ord en el-tannbørste for den som foretrekker manuell børsteteknikk, men som samtidig vil forbedre sin munnhelse.

Stadig flere av oss prioriterer helse og livsstil og ser på det å ta vare på tannhelsen som et bevisst steg i denne retning. En ny undersøkelse viser* at vi er gode på å børste tennene i Norden. Svenskene er hakket bedre enn oss nordmenn, men bare med ett prosentpoeng. Nordmenn pusser i gjennomsnitt tennene 1,8 ganger per dag, noe som er tett opptil tannlegenes anbefalte to ganger. Like viktig som hvor ofte du pusser, er viktigheten av å pusse med riktig teknikk. Oral-B anbefaler alle, uansett børsteteknikk, å finne en elektrisk tannbørste som passer deres behov. TriZone er spesielt utviklet for alle de som har valgt å ikke gå over til elektrisk tannbørsting på grunn av annerledes børsteteknikk, børstehodet eller opplevelsen ved børsting. Med TriZone børstes tennene med samme teknikk som med en manuell tannbørste og dessuten har børstehodet en form som ligner en manuell tannbørste. Forskjellen er at TriZone med sine svepende bevegelser fjerner 100 prosent mer plakk.

- Vi i Oral-B setter alltid kundens behov og ønsker i sentrum, og har etter ønsker fra forbrukerne utviklet denne nye, innovative tannbørsten, sier Peter Wallentin, PR-Manager i Oral-B. Selv de som foretrekker følelsen av manuell børsting kan nå med Trizone få en el-tannbørste, som med hjelp av den nyeste teknikken på området, gir et bedre resultat og den ”tannlege-rene” følelsen.

For å opprettholde en god tannhelse kreves det riktig kombinasjon av tannbørste, børsteteknikk og regelmessig tannlegebesøk. Undersøkelsen* viser at de yngre slurver med tannstellet. En av fem i aldersgruppen 18-34 år går til tannlegen hvert tredje år eller sjeldnere.

Oral-B TriZone er tilgjengelig hos utvalgte forhandlere fra juli 2012.

Gjennomsnittlig pris i butikk er 599 kroner for TZ500, 899 kroner for TZ1000, 1299 kroner for TZ3000 samt 1899 kroner for TZ5000.  

Powered by Labrador CMS