League of Legends Collector's Edition

Pressemelding fra Razer og Roit Games 5. mars 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Razer og Riot Games lanserer League of Legends  Collector's Edition-produkter                        

                           

Nytt Razer-periferiutstyr utviklet spesielt for League of Legends gir spillerne fordeler i verdens mest populære videospill

                       

Razer™, verdensledende innen spillmaskinvare, -programvare og -systemer med høy ytelse, kunngjorde i dag et partnerskap med Riot Games om produksjon av offisielt Collector's Edition-periferiutstyr for League of Legends, verdens fremste PC-spill.

Razer Naga Hex er den eneste musen på kloden som er optimalisert for MOBA-spilling (Multiplayer Online Battle Arena), og har seks store, mekaniske tommelknapper og en spesiell League of Legends-logo og detaljert runeskrift på rullehjulet. Spillerne kan bruke musen sammen med en Razer Goliathus-musematte med League of Legends-merke som er utformet for å forbedre raske bevegelser under de kjappe kampene i Summoner's Rift. Begge produktene leveres med en kode som låser opp en av spillets mestere*, og de er tilgjengelige nå på www.razerzone.com/league-of-legends.

«Vi er henrykte over å kunne levere periferiutstyr som er spesialdesignet for herredømme i den mest populære e-sporttittelen akkurat nå», sier Min-Liang Tan, medstifter, administrerende direktør og kreativ leder hos Razer. «Partnerskapet med Riot Games er et steg fremover for entusiastiske PC-spillere verden over. Vi har støttet League of Legends-miljøet fra starten, og vi sponser noen av de beste lagene i verden.»

Razer sponser for øyeblikket verdensmestrene Taipei Assassins samt CounterLogic Gaming, Evil Geniuses og den koreanske kjempen KTRolster, noe som gjør Razer til det foretrukne merket for periferiutstyr til de fleste i det profesjonelle spillmiljøet.

Med 32 millioner aktive spillere på nettet hver måned har League of Legends tatt PC-spillverdenen med storm. Når det gjelder spilte timer per måned, er League of Legends for tiden verdens mest spilte videospill.

Om Razer Naga Hex League of Legends Collector's Edition:

Gir deg opp med det rette utstyret og kast deg fryktløst ut i kampen med Razer Naga Hex League of Legends Collector's Edition-mus til MOBA-spill og action-rollespill. I stedet for det prisbelønte oppsettet med 12 tommelknapper som MMO-spillerne elsker ved Razer Naga, har Razer Naga Hex seks store tommelknapper optimalisert spesielt for grensesnittene i MOBA-spill og action-rollespill. Trylleformularer, evner og gjenstander fra disse spillene kan tilordnes direkte til de seks tommelknappene, noe som gir enestående spillkontroll.

Razer Naga Hex er testet og godkjent av noen av verdens beste MOBA-proffspillere, og de seks tommelknappene er konstruert med et mekanisk tastegrensesnitt for å gi raskere tasteutløsing. Dette gjør det mulig å angripe raskere enn fienden, noe som kan være avgjørende i viktige kamper med høyt trykk.

Pris: kr 699

Tilgjengelighet:

Razerzone.com – nå

Globalt – mars 2013

Produktfunksjoner:

Du finner mer informasjon om Razer Naga Hex League of Legends Collector's Edition på www.razerzone.com/licensed-and-team-peripherals/league-of-legends-razer-naga-hex/.