SteamOne H10S

Pressemelding fra Strong Scandinavia 8. juli 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SteamOne H10S - Made in France

Det nyeste produktet i SteamOnes serie av steamere for hjemmebruk er laget i Frankrike. SteamOne går mot strømmen og har flyttet deler av utvikling og produksjon til Frankrike. Dette gjøres blant annet for å ytterligere forbedre kvaliteten og sikre atskillelse fra mange av sine konkurrenter.

Luksus og eleganse på den franske måten

H10S er den kraftigste steameren i serien for hjemmebruk. Ytelsen, den avanserte teknologien og høye kvaliteten, baseres på de stolte franske tradisjoner. Fokuset på detaljer, design og eleganse går hånd i hånd med enkelhet og en delikat finish. Materialvalget i H10S har blitt gjennomført ned til minste detalj. Kombinasjonen av aluminium og myk "gummi overflate" gir en look som ikke trenger å stues bort.

Beskyttelsesposen på slangen som tilfører damp til damphodet, er på denne modellen laget som en slim " strikke" pose. Dette gir større fleksibilitet til slangen og gjør den mer eksklusiv å se på og ikke minst benytte.

Den mest kraftfulle steameren til hjemmebruk på markedet

Dampmengden kan reguleres, avhengig av type tekstil som skal behandles. Med en effekt på opp til 2000W og 6 dyser , som hver produserer 42 gram per minutt, gjør steameren til den kraftigste steameren for hjemmebruk, som er på markedet.

Fjern dårlig lukt, støv og skåner klærne

H10S klarer enkelt og raskt alle typer tekstiler. Foruten å glatte stoffer, kan dampen også fjerne dårlig lukt og støvmidd. Som en ekstra gode, så er den mer skånsom mot klærne og sliter ikke klær i samme grad som vanlig stryking. Plagget kan således forbli pent i lang tid.

På mindre enn ett minutt er steameren klar til bruk. Vanntanken fylles med vann og vannet blir raskt oppvarmet til 98 ° C i spesialutviklet kjele, som er laget av rustfritt aluminium.

Powered by Labrador CMS