Wilfa BM-50 Nybakt

Pressemelding fra WIlfa 7. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Wilfa`s nye Bakemaskin BM-50 Nybakt

Med bakemaskin fra Wilfa kan du lett spare ca kr 5000,- i året og ha deilig ferskt brød til frokost hver dag.

- Du kan kose deg med nystekt brød til en pris av ca 11 kr pr dag, mens du i butikken betaler ca 25 – 30 kr pr brød. Det gjør at du kan spare mer enn 5000 kr pr år ved å bake selv, antatt at en familie spiser et brød pr dag, sier Anders Liland, adm. direktør i Wilfa.

Bakemaskinen BM-50 Nybakt stor har hele 13 ulike programmer og blant annet eget program for glutenfritt brød. Du kan velge mellom tre ulike størrelser på brødet, 1000g, 1250g og 1500g. Maskinen har en egen dispenser for frukt og nøtter som gjør det mulig for deg å lage din egen brød oppskrift. Du kan benytte grovt mel om du ønsker å lage et spesielt sunt brød og velge mellom tre brunhetsgrader: lys, medium og mørk. Den har også sin egen ”hold varme funksjon” som kan holde brødet varmt inntil en time frem i tid. Så for alle som elsker mykt, duftende brød med sprø skorpe, så er en brød bakemaskin kjekk å ha på kjøkkenet. Maskinen er enkel å bruke. Brødbeholderen er lett å ta løs, enkel å rengjøre og er belagt med slippbelegg.

Pris kr .1499,-

Powered by Labrador CMS