SteelSeries Rival 700

Pressemelding fra SteelSeries 5. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SteelSeries kunngjør Rival 700 – verdens mest avanserte spillmus

Med OLED-display og taktile advarsler bryter Rival 700 den fjerde vegg

SteelSeries løfter sløret av Rival 700, verdens første spillmus med OLED-display, taktile advarsler som kan tilpasses, samt en sensor som kan skiftes ut av brukeren. Rival 700 er ikke bare en av verdens mest presise og tilpassbare spillmus – den er også verdens mest kommunikative.

«Hittil har musen kun vært en enhet for innmating. Rival 700 er den første musen som svarer og aktivt kommuniserer med gameren», forteller Dan Sønderskov, nordisk markedssjef hos SteelSeries. Han fortsetter: «I mer enn 10 år har vi kunnet skape banebrytende spillmus takket være tilbakemeldinger fra gamere og eSport-utøvere fra hele verden. Rival 700 er vår måte å takke dem på og gi dem tilbakemeldingene de trenger for å bli enda bedre.»

Rival 700 rekker gameren en hjelpende hånd

Takket være SteelSeries GameSense-programvaren og SteelSeries Engine kan gamere bruke OLED-displayet på Rival 700 til å få vist statistikk, endre profiler, se CPI-innstillinger og mye mer. De taktile advarslene kan også tilpasses og brukes til å formidle viktig informasjon fra spillet, slik som et tomt magasin, en utløpt cooldown-tidtaker og mye mer.

Den ergonomisk korrekte utformingen passer perfekt til høyre hånd – uansett hvordan musen holdes. Sidegrepene samt hele 7 knapper sikrer full kontroll, og med sin teksturerte overflate er Rival 700 en trofast mus som ikke løper sin vei når kampen hardner til.

Presisjon og tilpasningsevne

Rival 700 er skapt for å være den ultimate mus til gamere – et superpresist toveisvåpen som kan tilpasses ned til minste detalj. Her er et overblikk:

•         Optisk sensor med 1:1 sporingsnøyaktighet og null maskinvareakselerasjon

•         Innstilling av oppløsningen inntil 16 000 CPI (registreringer pr. tomme), og reaksjonstiden ned til 1 millisekund = ingen forsinkelse

•         Nøyaktig registrering av bevegelser på inntil 300 tommer/sekund ved 50 g akselerasjon

•         Sensormodulen kan skiftes ut med en lasersensor eller en nyere sensor i fremtiden

•         Millioner av fargeinnstillinger takket være GameSense og Prism RGB

•         Mulighet for å skifte ut musens deksel

•         OLED-displayet kan tilpasses til å vise logoer og informasjon fra spillet

Pris og tilgjengelighet

Rival 700 kan kjøpes fra våren 2016 på http://SteelSeries.com til en veiledende pris på 999 kr. Separate sensorer og deksel kan også kjøpes fra våren 2016.