RAPPER EKSLUSIVT PÅ RIKSTV

Bergens-rapperen Lars Vaular lanserer sin nye musikkvideo eksklusivt hos RiksTV.

Publisert Sist oppdatert

Det erførste gang i Norge at en musikkvideo lanseres direkte hos en TV-distributør, skriver RiksTV i en pressmelding.

Selskapet har gjort avtale med rapperen Lars Vaular (29) om at hans siste musikkvideo «Legender», lanseres eksklusivt for alle abonnenter som har tilgang til Ekstra-portalen og i tillegg på rikstv.no. Eksklusiviteten varte i ett døgn og skjedde torsdag 28. november.

– Alle RiksTV-kunder med vår Smart-boks får opp en egen Lars Vaular-knapp på skjermen. Man trykker OK og kommer inn til portalen der man kan spille av videoen rett på TV-en. Dette er vi stolte av å ha fått til. Det viser at teknologien vår, kombinere tradisjonell distribusjon over bakkenetettet med distribusjon via internett, gjør oss veldig smidige og fleksible, sier markedsdirektør Bernt A. Andersen i RiksTV.

Alle RiksTV-kunder med vår Smart-boks får opp en egen Lars Vaular-knapp

Han sier det er første gang denne formen for lansering skjer i Norge.

– Vi får mange henvendelser om distribusjon av annet TV-innhold, og det er nå en smal sak å gjøre lignende – eller tilsvarende – ved senere anledninger, sier Andersen.

«Legender» er den siste musikkvideoen i en rekke av musikk- og livevideoer fra Lars Vaulars siste album, «1001 hjem».

Vaular har rappet på bergensk siden 2003. Han har tidligere arbeidet sammen med Tungtvann, Side Brok, Jan Eggum, Fjorden Baby! og John Olav Nilsen & Gjengen. Han debuterte som soloartist med «La Hat - Et nytt dagslys» i 2007.

Powered by Labrador CMS