EPURE OG SAMSONITE HOS TURA

Tura Scandinavia AB får varemerkene Epure og Samsonite i sortimentet, med henholdsvis mobilhåndsett og vesker/kofferter.

Publisert Sist oppdatert

Tura Scandinavia har signert en nordisk samarbeidsavtale med Swissvoice, som har utviklet Epure. Swissvoice har jobbet med telekomløsninger siden 1893 og har i dag innovasjonssentre i Paris og utviklingslaboratorium i Sveits. Tura lanserer Epure i det nordiske markedet, i første omgang tre modeller i forskjellige farger, heter det i en pressemelding.

Basismodellen er et håndsett med ledning, i tillegg kommer to trådløse blåtannversjoner. Alle modellene skal være kompatible med alle smarttelefoner og nettbrett, og i tillegg fungere med PC for samtaler via IP-telefoni. Toppmodellen kan også settes opp til å fungere som høyttalere.

Samsonite

Vi har behov for flere sterke partnere som kan selge våre produkter

Samsonite er et kjent varemerke i kategorien reisevesker/kofferter. Nå satser selskapet på å utvikle virksomheten med vesker for bærbare datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og kameraer. I følge pressemeldingen fra Tura Scandinavia vil distributøren hjelpe Samsonite med å fokusere mer på kanalen forbrukerelektronikk.

– Vi har behov for flere sterke partnere som kan selge våre produkter og nå flere forhandlere i de nordiske landene. Tura Scandinavia AB har ekspertisen vi har behov for, sier Magnus Nilsson, ITC Key Account manager hos Samsonite Scandinavia, i meldingen.

– Vesker fra Samsonite er av høyeste kvalitet og inneholder funksjoner og løsninger som reisende virkelig setter pris på. Vi tror at Samsonite finner sin plass i vår produktportefølje og blir et flott tillegg til det allerede store og meget gode sortimentet vårt, sier Lucas Seglert Brand Manager og innkjøper i Tura Scandinavia AB i pressemeldingen.

Tura Scandinavia AB er distributør av tilbehør innen sterkstrøm og hvitevarer, lyd og bilde, data, foto og video, gaming, hjem og fritid, mobil og GPS. Selskapet ble grunnlagt i Göteborg i 1976, og har i dag virksomhet i Sverige, Danmark, Finland og Norge. Hovedkontoret ligger i Kungsbacka og logistikksenteret ligger i Nässjö i Sverige.

Powered by Labrador CMS