Panasonic DX900

Pressemelding fra Panasonic 6. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny teknologi løfter Panasonic-TV til høyeste nivå

Panasonic lanserer verdens første offisielle "Ultra HD Premium"-TV. En kombinasjon av det beste innenfor teknologi, materialer og programvare gjøre at DX900 leverer TV-bilder av høyeste kvalitet.

Med DX900 har Panasonic sluppet den aller første TV-en som oppfyller alle kravene fra UHD Alliance og dermed har fått den høyeste utmerkelsen ”Ultra HD Premium”.  UHD Alliance består av representanter fra filmstudioer, elektronikkbransjen, filmdistributører og teknologiselskap, og de vurderer de nye skjermene innenfor kvaliteter som fargegjengiving, oppløsning og High Dynamic Range (HDR).

Med DX900 får man en helt ny skjerm-teknologi som skiller mellom mørke og lyse områder. Dette oppnår DX900 ved hjelp av en helt unik dimming-teknikk og struktur i lys-områdene som lar skjermen levere på de dype svarte og høye lysstyrkene som HDR krever.

Det er ikke uvanlig at filmindustrien gjerne går på kompromiss på kvaliteten i filmer som leveres på DVD, Blu-ray og VOD (video-on-demand). I DX900 får man derimot tilgang til en innebygget HCX+ brikke (Hollywood cinema eXperience pluss) som lar TV-en levere enda skarpere bilder og gir 40 ganger så mange referansepunkter som de tradisjonelle TV-skjermene. DX900 er i tillegg sertifisert av THX. 

Powered by Labrador CMS