Toshiba Satellite Radius 12

Pressemelding fra Toshiba 2. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Toshiba introduserer verdens første konvertible 12.5” Ultra HD 4K: Satellite Radius 12

• Mulighet for Ultra HD-skjerm med fargekalibreringsteknologi sertifisert av Technicolor

• Kraftig ytelse med sjettegenerasjons Intel® CoreTM-prosessorer

• Få det beste av Windows 10, inkludert Continuum, Cortana og Windows Hello

Toshiba lanserer Satellite Radius 12, en optimal kombinasjon av fleksibilitet, mobilitet, ytelse, gode skjermmuligheter og de aller nyeste Windows 10-funksjonene.

Satellite Radius 12 er et premiumvalg både til hjemmebruk, på jobb eller på farten. Allsidigheten gjøres komplett ved muligheten for Ultra HD 4K-skjerm som kan vris og vendes til fem forskjellige stillinger.

Maskinen er utarbeidet i tett samarbeid med Microsoft og Intel for å inkludere den nyeste teknologien og møte behovene til kravstore teknologientusiaster.

- Toshiba har investert stort for å levere en eksepsjonell kundeopplevelse i sine Windows-maskiner. Satellite Radius 12 har en av Windows 10s nyeste og mest spennende applikasjoner, nemlig Windows Hello, sier Peter Han, markedsføringssjef OEM i Microsoft.

Sylskarpt bilde og slående lydkvalitet

Som verdens første konvertible PC med Ultra HD 4K-skjerm på 31.75 cm (12.5”), får man i Satellite Radius 12 en unik bildekvalitet. Skjermen har fire ganger så mange piksler som Full-

HD og er fargekalibrert og sertifisert av Technicolor. I tillegg gjør Chroma Tune™ det mulig å velge det beste fargespekteret tilpasset innholdet du skal se på. Modellen blir også tilgjengelig med skjerm i Full-HD, som i likhet med Ultra HD 4K-varianten tilbyr høy lysstyrke slik at den kan brukes utendørs, samt IPS-teknologi for vidvinkel.

På grunn av Satellite Radius 12s dynamiske natur er begge skjermene forsterket med Corning® Gorilla® Glass NBT™, som beskytter mot skader.

Innebygde høyttalere fra harman kardon® kalibrert av DTS Studio SoundTM hever lydopplevelsen. Du kan også koble til andre enheter med dårligere høyttalere gjennom Bluetooth, slik at du kan nyte musikken gjennom kvalitetshøyttalerne til Satellite Radius 12.

Kraftplugg

Satellite Radius 12 kjører på den nyeste sjettegenerasjons Intel® prosessorer opptil CoreTM i7, som sikrer høy ytelse, kraftfull grafikk og god videokvalitet, samtidig som utnytter fordelene av Windows 10. Høyhastighetsdisken Solid State Drive (SSD) på opptil 512GB SSD og 8GB RAM gjør multitasking til en lek.

Tilkoblingsmulighetene inkluderer den teknologiske nyvinningen USB 3.1 Type-C Gen 2-port med en fart på opptil 10Gbps uansett orientering på skjermen. Intel® Dual Band Wireless-AC gir rask nettilkobling.

Det beste fra Windows 10

Satellite Radius 12 er den første Toshibamodellen som kommer med noen av de nyeste og mest spennende Windows 10-funksjonene. Continuum skaper en sømløs overgang for innhold og apper når du bytter fra PC- til nettbrett-modus. Du kan nå logge inn biometrisk – med Windows Hello kan du bruke HD-webkameraet til å logge deg på ved hjelp av ansiktsgjenkjenning.

På tastaturet følger det med en dedikert Cortana-knapp, som tillater deg å gi ordre til den digitale assistenten selv i bråkete omgivelser eller fra avstand.

Ekstremt fleksibel

Satellite Radius 12 gir deg de produktive fordelene til en PC, og den fleksible underholdningskapasiteten til et nettbrett. Den er kun 15,4 mm tynn og veier fra 1,32 kg. Med vekten og størrelsen kombinert med batterikapasiteten på opptil 8 timer, kan du bære den ganske langt før du må lade opp eller hvile armen.

Satellite Radius 12 er elegant utformet i fargen satin gold med børstet aluminiumsfinish og baklyst tastatur med touchpad som støtter nye Windows 10-funksjoner.

Toshiba Satellite Radius 12 blir tilgjengelig i løpet av fjerde kvartal 2015. Pris er foreløpig ikke offentliggjort.

Toshiba Satellite Radius 12:

• Skjerm: 31.75cm (12.5") Ultra HD 4K (3840 x 2160, 362ppi) eller Full HD (1920 x 1080) 10 finger touch LED-skjerm med 350 NIT, en IPS-teknologi med Corning® Gorilla® Glass NBTTM

• Ultra HD-modeller inkluderer fargekalibreringsteknologi sertifisert av Technicolor og ChromaTuneTM for Toshiba-programvare

• Prosessor: Opptil sjettegenerasjons Intel® CoreTM i7

• Grafikk: Intel® HD Graphics 520

• Lagring: Opptil 512 GB M.2 SATA SSD

• Minne: 8GB LPDDR3 (1.600MHz) onboard

• Tilkoblinger: 2x USB 3.0-porter, 1x USB 3.1 Type-C Gen 2-port (Støtte for 10 Gbps), Intel® Dual Band Wireless-AC, Bluetooth® 4.0, Intel® trådløs skjerm, 1x HDMI® med 4K-utgang

• OS: Windows 10 64-bit

• Lyd: Innebygd harman kardon® stereohøyttalere kalibrert av DTS Studio Sound™, trådløs musikkstrømming gjennom Bluetooth® tilkobling

• Batterilevetid:

• Full HD-modell: Opptil 8 timer

• Ultra HD 4-modell: Opptil 6 timer

• Farge: Satin Gold med børstet aluminiumsfinish

• Dimensjoner: 299.5 x 209 x 15.4mm

• Vekt: Fra 1.32 kg

Powered by Labrador CMS