Panasonic Lumix DMC FZ300

Pressemelding fra Panasonic 16. juli 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Panasonic Lumix DMC FZ300 - Ta bilder med superzoom i 4K

Foto og video på lengre avstander med nyeste 4K-teknologi i et smidig og lett kamera som i tillegg tåler en støyt. Perfekt for detaljerte naturbilder, skarpe bilder i bevegelse og øyeblikkene du ikke kan gå glipp av. Lumix FZ300 er superzoom-kameraet for levende bilder.

Vi lanserer i dag kameraet Lumix DMC-FZ300, vårt siste tilskudd til den legendariske FZ-serien av kompakte digitalkameraer med superzoom. Med F2.8 blender og utrolige 25-600 mm zoom kan du lynraskt ta bildene du ønsker, selv under utfordrende forhold. DMC-FZ300 vil hjelpe deg å fange de magiske øyeblikkene, med nye 4K-egenskaper for både foto og video, enten det er snakk om et naturbilde eller en sportsbegivenhet.

Linsen fra Leica til FZ300 tar deg nærmere objektene dine, med et omfang i zoomen på 25-600 mm. Panasonics nyeste bildestabiliseringsteknologi i kombinasjon med det brede omfanget på zoomen gir klare, fine bilder nesten uansett situasjon, som fugler i trærne eller når barna leker i vannet. Kameraets autofokus er lynraskt og den nye DFD-teknologien (Depth From Defocus) minsker fokustiden så du ikke skal gå glipp av øyeblikket.

Fantastiske bilder og kreativitet med 4K

I DMC-FZ300 har vi også inkludert vår nyeste 4K-teknologi og gir deg muligheten til å filme i 4K, en oppløsning som er fire ganger større og skapere enn Full-HD. Resultatet blir veldig levende video som nesten kommer ut fra skjermen. Fremskrittene innenfor 4K-teknologi gjør også at du kan ta bilder i samme format. Funksjonene 4K Pre-Burst, 4K Burst og 4K Burst Start & Stop gjør at du kan velge ut stillbilder på 8 megapiksel fra videomaterialet med full kontroll og presisjon. Det betyr at du kan velge det perfekte bildet fra et flyktig filmøyeblikk, som for eksempel når en fisk hopper opp fra vannet.

Kameraet har også eksepsjonelle egenskaper i dårlig lyd med en MOS-sensor og nye Venus Engine som muliggjør fotografering i et ISO-spenn mellom 100-6400.

Bygget for eventyr

FZ300 er perfekt å ta med seg på alle eventyr, da den ikke bare er sprut- og støtsikker, men også har høyoppløselige OLED-søkere med touchstyring og Dual Dial-kontroller for full fleksibilitet i alle situasjoner. Kameraet kommer med integrert WiFi for rask og enkel delingsmulighet, og du kan til og med koble til en smarttelefon for fjernstyring.

Powered by Labrador CMS