Panasonic Lumix GH4

Pressemelding fra Panasonic 7. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Inspirerende bilder og video med Panasonic Lumix GH4  

4K-videoopptak, mobil og intuitiv bruk under alle opptaksforhold

I dag lanserte Panasonic Lumix DMC-GH4, deres mest avanserte Digital Single Lens Mirrorless (DSLM) kamera med utbyttbare objektiv. Kameraet har det siste innenfor dagens kamera-teknologi, og er dermed rustet til å fylle alle behov hos den profesjonelle fotografen.

Det lette, kompakte og robuste GH4 passer for den profesjonelle fotografen som jobber mye i felten. Samtidig har kameraet flere muligheter for kreative video-fotografer takket være en nylig utviklet bildesensor, et bredt utvalg av Micro Four Third objektiver og videoopptak i 4K-oppløsning. 

En forbedret 16,05 megapiksel Live MOS-sensor og Venus Engine-prosessor, vil sammen med en forbedret rask og nøyaktig Auto Fokus (AF)-system gi nøyaktighet og kontroll for et profesjonelt resultat uansett opptakssituasjon. I tillegg har GH4 et klassisk design og robust kabinett, samtidig som det tåler vannsprut og støv. Resultatet er et ideelt kamera uansett opptaksforhold.   

Redesignet for optimal bildekvalitet

Ved å videreutvikle sin banebrytende bildeteknologi har Panasonic dramatisk forbedret både bilde- og videokvaliteten på Lumix DMC-GH4. Dette betyr at det kan oppnå den beste oppløsningen, bilde- og fargegjengivelsen uansett opptaksforhold.

Allsidig videoopptak i 4K

Nye Lumix DMC-GH4 fjerner skillet mellom forbruker- og profesjonelle videokamera. Med mulighet for opptak i 4K-kvalitet i flere formater og frekvenser har video-fotografer muligheten til å skape realistiske og detaljrike filmer. Samtidig har kameraet allsidige opptaksmuligheter for profesjonelt bruk.  

Høy hastighet og høy presisjon

For profesjonelle og entusiaster er kontroll og hastighet blant det viktigste. Med Lumix DMC-GH4 har Panasonic videreutviklet AF-systemet i Lumix G-serien og resultatet er nøyaktighet selv i de mest krevende situasjonene. 

Robust, ergonomisk og intuitivt design

Med sitt værbestandige kabinett er det kompakte Lumix DMC-GH4 klar for eventyr. En høyoppløst og svært responsiv skjerm, i tillegg til ergonomisk utforming gir en intuitiv bruk av manuelle innstillinger når du er på farta.

I tillegg har GH4 en 3.0-tommers 1,040K-punktfri statisk berøringskontrol,l på den bakre skjermen (3:2) finnes en vidvinkel som roterer  180° til siden og kan løftes 270° opp og ned

Utvidelser for kreativitet

Det allsidige Lumix DMC-GH4 har i tillegg flere tilkoblingsmuligheter, forskjellige uttak for profesjonelt bruk og en rekke valgfrie tilbehør som dekker behov ved profesjonelle opptak.

Portrettobjektivet LEICA DG NOCTICRON 42.5mm / F1.2 ASPH

Panasonic lanserte nylig Leica DG Nocticron 42.5mm / F1.2 ASPH. / POWER O.I.S. (H-NS043) utbyttbare objektiv for LUMIX G-serien, basert på Micro Four Thirds System-standarden (35 mm tilnærmet 85 mm på kamera). Objektivet har en blenderåpning på opp til F1.2, samt en optisk bildestabilisator (POWER O.I.S.) og full Auto Fokus. Det er sertifisert av Leica, og garanterer god bildekvalitet i tillegg til lekkert design.

Det populærer 42.5 mm mellomtele brennvidden er perfekt for portrettfotografier med rike stereoskopiske effekter. Sammen med en høyhastighets blenderåpning kan fotografene benytte seg av myke fokuspunkter og skape imponerende og kreative bilder. Det fanger i tillegg landskap med svært naturlige perspektiver.

[1] Cinema 4K: 4096x2160 / 24 fps and QFHD 4K: 3840x2160 / up to 30 fps. Use SDXC/SDHC Memory Card compatible with UHS Speed Class 3 (U3) when using high bitrate video recording mode over 100 Mbps.

[2] Setting the HDMI output picture quality

[4:2:2 10bit]:You can output the image through the HDMI connection in higher picture quality, but you cannot record it as a motion picture or still pictures. Ideal when the HDMI output is to be saved on external devices.

[3] In AFS, With LUMIX G VARIO 14-140mm / F3.5-5.6 ASPH. / POWER O.I.S. or LUMIX G X VARIO 12-35mm / F2.8 ASPH. / POWER O.I.S.

Powered by Labrador CMS