Sony musikkanlegg

Pressemelding fra Sony 14. april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

La Sony fylle alle rom med musikk

Det har aldri vært enklere å fylle huset med musikk. Sony kommer nå med en ny, omfattende serie av multi-room-produkter, inkludert trådløse høyttalere, lydplanker, lydsokler, AV-receivere og mikro Hi-Fi-System, som lar deg nyte musikk med høy kvalitet fra ulike kilder, når og hvor du vil.

Nyt musikk på flere måter: benytt deg av nett-tjenester via Google Cast™ og Spotify Connect[1]; bruk Bluetooth® & NFC til å strømme krystallklar lyd fra telefonen eller nettbrettet ved én enkelt berøring; eller spill av musikk som er lagret på PC eller server med høyoppløst lyd.

Høyoppløst lyd tar deg nærmere musikken

Med flere detaljer enn CD- og MP3-filer, fanger høyoppløst lyd de subtile nyansene og dynamikken i hver note. Selv om du hører på komprimerte MP3-filer vil Sonys DSEE HX™- teknologi oppskalere musikken til nær høyoppløst lydkvalitet ved å gjenopprette tapt høyfrekvent informasjon slik at du får en bedre og mer naturlig lytteopplevelse.

Multi-room-opplevelse gjort enkel med SongPal Link™

Multi-room-avspilling lar deg lytte til musikken du ønsker når som helst og uansett hvor i huset du befinner deg. Bruk telefonen eller nettbrettet for å kontrollere avspilling på ulike musikk-kilder i alle rom med Sonys brukervennlige SongPalTM-app, eller bruk appen til å gruppere høyttalere slik at du hører det samme overalt. Perfekt for festlige tilstelninger. Avansert dual-band Wi-Fi sikrer solid og feilfri avspilling på tvers av ditt hjemmenettverk. Trådløs strømming fra din Bluetooth®-kompatible enhet har også bedre lyd enn noen gang. Ny LDAC™ lydteknologi fra Sony lar deg nemlig nyte høykvalitets, trådløs lyd via Bluetooth®. Ved å frakte opp til tre ganger mer data enn eksisterende trådløs teknologi gir LDAC deg en forbedret, trådløs lytteopplevelse.

Google Cast™ for enda mer musikk

Det er så mye musikk å oppleve: Sonys siste trådløse høyttalere, lydplanker, receivere og hi-fi-systemer er Google Cast Ready. Du kan rett og slett «caste» dine favorittlåter og populære streamingtjenester som Deezer og Google Play™ Music fra din smarttelefon eller nettbrett til lydenheten, og fortsette å høre på musikken uten forstyrrelser – samtidig som du sparer batteriet på mobilen.

Hvis du er på farten og hører på en sang, kan du også enkelt «caste» den til høyttaleren når du kommer hjem, slik at du kan fortsette å høre på den der.

Streamingtjenester for musikk kan bli spilt av på alle de grupperte enhetene som en del av ditt multi-room-oppsett. Bare trykk på cast-knappen i lydappen på din Android™ telefon eller nettbrett, iPhone eller iPad, og velg hvilken høyttaler eller gruppe av høyttalere som skal brukes.

SRS-X99/X88/X77 trådløse høyttalere

Sonys nyeste trådløse høyttalere kombinerer seriøs hi-fi-lyd med en utforming som passer inn i ethvert interiør, og SRS-X99 snakker virkelig til musikkelskere. En total utgangseffekt på 154W leveres gjennom et fantastisk 2.1-kanals 7-høyttalersystem, som inkluderer ikke mindre enn fire superdiskanthøyttalere. Inkludert er også et omfattende utvalg teknologier fra Sony som tar din musikkopplevelse enda ett hakk opp, som den digitale forsterkeren S-Master HX™ som reduserer forvrengning, DSEE HX og støtte for høyoppløste lydfiler.

Med one-touch lytting via NFC er det enkelt å strømme dine spillelister ved en enkel berøring med telefon eller nettbrett. Det er også enkelt å få tilgang til tjenester via Google Cast™ og Spotify Connect som kan høres på individuelle høyttalere eller som en del av ditt multi-room-oppsett.

SRS-X88 samler utrolig kraft i et enda mer kompakt format, med en subwoofer, mellomtone- og to superdiskanthøyttalere for kompromissløs Hi-Res-lytting. Om du ønsker å være enda mer mobil, er SRS-X77 utstyrt med et oppladbart batteri slik at du kan nyte god lyd hjemme eller på farten i opptil ti timer på én oppladning[2].

HT-ST9 og HT-NT3 lydplanker

Kveldene foran TV-en blir enda bedre med en slank lydplanke som tilfører imponerende flerkanalslyd til det du ser på. Lydplanken kan også brukes til å strømme musikk direkte fra telefonen via Bluetooth® & NFC, enten du vil høre på musikk med god lyd når du er hjemme alene eller når du ber venner over til fest.

HT-ST9 og HT-NT3 kan begge levere høyoppløst lyd, og støtter LDAC™ for kvalitetsrik strømming over Bluetooth®. Med støtte for Google Cast™ og Spotify Connect går du aldri tom for musikkalternativer.

ST9 er Sonys flotteste lydplanke, og den leverer en nervepirrende detaljert 7.1-kanals lytteopplevelse med nye koaksiale høyttalere for høyoppløst lyd som kombinerer en separat woofer og diskanthøyttalere i én kompakt enhet. Du vil få inntrykk av at filmdialog, effekter og musikk omfavner deg, takket være front surround DSP-teknologi som er utviklet i samarbeid med Sony Pictures Entertainment. HT-ST9 er en kraftplugg uten like med en total utgangseffekt på 800W som matcher dagens store TV-er med skjermstørrelser fra 46’’ og oppover.

HT-XT3 lydsokkel

Plassert rett under TV-en din er HT-XT3 – Sonys første lydsokkel som støtter høyoppløst lyd og som er Google Cast Ready. Tilfør ekstra trøkk til filmer og TV-serier med 350W 2.1-kanalslyd gjennom koaksiale høyttalere for høyoppløst lyd med kontrollert bass fra to integrerte subwoofere.

Du kan strømme musikk fra din smarttelefon med NFC og Bluetooth®, eller glede deg over ulike streamingtjenester: Alt blir oppskalert til nær høyoppløst lydkvalitet med Sonys unike DSEE HX-motor. Den solide lydsokkelen kan støtte TV-er som veier opp til 50 kg, og er en ideell partner for store BRAVIA-modeller med skjermstørrelser opp til 65’’.

STR-DN1060/DN860 AV-receivere

De 7.2-kanals AV-receiverne STR-DN1060/DN860 tar din hjemmekino-opplevelse til nye høyder. Hi-Fi-entusiaster kan glede seg over klasseledende lyd og ytelse med fantastisk kvalitet, mange tilkoblingsmuligheter (inkluder 6x HDMI-innganger for DN1060/5x for DN860) og toppkvalitets komponenter.

Høyoppløst lyd leverer alle detaljene ved en live-opptreden til din stue, og du får også støtte for et bredt spekter av Hi-Res filformat inkludert DSD opp til 5.6MHz 2ch (USB/network), DSD 2.8MHz 5.1ch (USB/network/HDMI), 24bit 192kHz WAV (7.1ch) / FLAC (5.1ch). Strøm lyd trådløst i høy kvalitet med LDAC™ og nyt en rekke ulike musikktjenester på nett.

I tillegg er receiverne utstyr med 4K-oppskalering og HDCP 2.2 pass-through for kompromissløs 4K-strømming. Skjermspeiling lar deg trådløst speile din smarttelefon på den store skjermen, og støtte for MHL 3.0 reproduserer det som er på din telefon på en tilkoblet TV i detaljspekket 4K Ultra-HD-kvalitet. Med innebygget Bluetooth® kan du også legge deg til rette i sofaen og nyte underholdningen med et par Bluetooth®-hodetelefoner hvor irriterende ledninger ikke er noe problem.

CMT-SX7/CMT-SX7B trådløse mikro Hi-Fi-system

CMT-SX7 mikro Hi-Fi-system er laget for musikkelskere og gjør seriøs lyd utrolig tilgjengelig. Det kompakte og smart designede systemet utvider dine Multi-Room-alternativer fra Sony og gjør det enkelt å utforske ulike kilder.

Legg inn en CD eller USB; hør på radioen; logg på nett-tjenester via Google Cast™ og Spotify Connect; eller koble til din iPad/iPhone/iPod eller Walkman®. Alt høres fantastisk ut med støtte for høyoppløst lyd, DSEE HX og S-Master HX-teknologi. CMT-SX7B er også utstyrt med DAB slik at du kan lytte til alle digitale radiostasjoner.

Pris og tilgjengelighet

De siste multi-room-kompatible AV-receiverne vil være tilgjengelig i mai, de trådløse høyttalerne, lydplankene og lydsoklene i juni og mikro Hi-Fi-systemene fra august. De nye produktene vil ha følgende veiledende priser:

 

 

[1]Availability of some streaming music services requires firmware update

[2]Approx. playback time, with Wi-Fi off

Powered by Labrador CMS