Loewe Reference

Pressemelding fra EET Europarts 10. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Loewe Reference: Uanstrengt Perfeksjon

Nye Loewe Reference er et High End SmartTV som imponerer deg med perfekt UHD 4K billedkvalitet kombinert med kraftfull lyd.

Nye Loewe Reference setter standarden. Hvordan? Presis, naturlig og livaktig billedkvalitet takket være Super Resolution Scaling Algorithm som gir et knivskarpt Ultra-HD bilde.og sammen med den innebyggede soundbaren med hele 8 høyttalere som gir kraftig og effektfull lydgjengivelse. Tidløs og elegant design kombinert med innebygget harddisk for opptak og mulighet for å streame musikk fra din Smartphone via Bluetooth.

Ultra High Definition - For et optimalt bilde.

Det er mye som ser fint ut på papiret, men tall og verdier sier ikke nødvendigvis noe om billedkvalitet. For Loewe handler alt om den opplevde kvaliteten og det er her Loewe virkelig leverer varene. For eksempel tilbyr den nye Ultra-High-Definition-skjermen en oppløsning som er fire ganger høyere enn det klassiske Full-HD-flatskjermer kan tilby.

I tillegg har Loewe Reference en skjerm med førsteklasses kontrastfilter. Denne presisjons skjermen er produsert av en velrenommert tysk glassprodusent, og optimerer kontrastene samtidig som refleksene forsvinner. Det er imidlertid slik at de fleste TV-signaler vi mottar i dag ennå ikke møter den nye standarden. De må oppskaleres for å kunne dra nytte av Ultra-HD. Til det trenger man en algoritme. Loewe Ultra HD skaleringsalgoritme skalerer de tilgjengelige 1920 x 1080 piksler til hele 3840 x 2160 piksler - pålitelig og feilfritt, for mer synlige detaljer og skarphet også på Full HD-programmer.

Åpne embedded media i browseren

Kraftfull og dynamisk med virkelighetsnære effekter, alt for en god lydopplevelse.

Loewe Reference har en lydkvalitet som kan konkurrere med stereoanlegg og mindre surround annlegg. Dypbass sammen med tydelig mellomtone og presis diskantgjengivelse sikrer den karakteristiske klare Loewe lyden. Være seg om det er nyheter en fotballkamp eller film du ser på.

En integrert lydplanke med 8 høytalere gir glassklar lyd med en musikkeffekt på solide 120 watt. I kombinasjon med den spesialkonstruerte bassrefleksboksen og den integrerte 5.1 Audio Decoder med Dolby Digital og DTS blir det en flott hjemmekino … og den perfekte konsertsal i din egen stue. Ikke minst fordi Loewe Reference har en Cinema Surround Mode som formidler romlyden fasinerende autentisk. Trykk på en knapp for å veksle mellom film- og musikkmodus. Spesielle algoritmer beregner hva som til enhver tid er en optimal totallyd: Svært kraftfull og samtidig sensibel – perfekt for kino- og musikkelskere.

Loewe Reference imponerer ikke bare som solist, men også i kombinasjoner. Med andre ord: Loewe-lydsystemet kan individuelt tilpasses dine ønsker. Kombiner din Reference UHD TV med et eller flere sett med Loewe Reference høyttalere og få ekte kinolyd i din egen stue. D’Appolito-oppstillingen av de seks høytalerne sørger for et usedvanlig transparent lydbilde. Med to ekstra bakre høytalere forvandles stua til en luksuriøs kinosal,en subwoofer kan også kobles til for de dypeste tonene.

Definerte former, sterke følelser - Mindre er så mye mer

For en gangs skyld tilbyr ikke Loewe mer enn andre TV produsenter. De tilbyr mindre - i form av minimalistisk design og geometriske linjer. Den definerte ytterkanten skaper en perfekt ramme som vil passe inn i enhver stue. Fra modernistisk til tradisjonell, fra diskret eleganse til slående interiøreffekter, Loewe Reference: designet for å integreres harmonisk i enhver setting samtidig som det også selv lager sitt eget individuelle bidrag til estetisk appell.

Derfor fås Loewe Reference ikke bare i aluminium/sølv, aluminium/sort og skinnende hvitt, men også i den nye, varme fargetonen mørk gyllen. I avslått tilstand foredler den monokrome, sorte flaten til kontrastfilterglasset Loewe Reference til en karismatisk innredningsobjekt. Intelligent gjemte kabler og en bevisst utformet bakside gir svært stor frihet: Gulvstående, bord- og møbelkombinasjoner eller veggoppheng? Valget er ditt. Vinklingen likeså – takket være den motoriserte dreiefunksjonen til gulvstativet.

Loewe Smart tv2move

Med Loewe Smart tv2move kan du se TV-programmene på nettbrett eller mobil. Digital Media Renderer lar deg overføre video, foto eller musikk fra nettbrettet eller mobilen til TV-en.

Farger og pris

Loewe Reference UHD fås i 4 farger: Alu Silver, Alu Black, White og Dark Gold.

Loewe Reference UHD 55" koster fra kr. 49.999,-

Powered by Labrador CMS