Samsung UHD og 8-serie

Pressemelding fra Samsung 7. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TV-verden er ikke lenger flat – her er årets nye modeller fra Samsung

Opplev detaljer i Ultra HD, buede skjermer og nye smarte funksjoner

Når Samsungs nye TV-modeller presenteres, er det et like sikkert vårtegn som at fuglene synger. Årets modeller, som ble introdusert under CES i januar, kommer til norske butikker i slutten av april. Her får du en oversikt over årets TV-er fra Samsung, og alle de smarte nyhetene.

To UHD-modeller

UHD står for Ultra High Definition og gir fire ganger så høy oppløsning som Full HD. Den nye teknologien gir et ekstremt detaljrikt bilde med levende farger, selv på større skjermer. Nå lanserer Samsung to ulike UHD-modeller – med en ting som skiller dem: HU7505 er flat, mens toppmodellen HU8505 er buet. Dette gir en mer oppslukende seeropplevelse, også når du ser fra siden. Det er også en ekstra trygghet at Samsungs UHD-modeller er klare for å oppdateres til fremtidens eventuelt nye UHD-standarder.

Også 8-serien blir buet

Samsungs 8-serie har i mange år vært en av de mest populære TV-ene på markedet. I år har den klassiske modellen fått flere oppdateringer, og den mest i øyenfallende er den buede skjermen. Øvrige modeller i 7- og 6-serien er fortsatt flate med oppløsning i Full HD.

Et smart 2014

Samtlige Samsungs Smart TV-er er utstyrt med en rekke nye, smarte funksjoner. Med Multi Link Screen er det mulig å dele opp skjermen i opp til fire mindre skjermer slikt at du blant annet kan finne relatert innhold online og lese det samtidig som du ser på programmet. Smart Control er en helt ny fjernkontroll med kombinert touch- og bevegelsessensor som gjør det mer intuitivt å styre TV-en. Funksjonen Instant On gjør at TV-en starter på mindre enn to sekunder. Akkurat som i fjor lanserer også Samsung Smart Evolution Kit. I år finnes også en versjon for UHD-modeller fra 2013, og en versjon for Full HD-modeller fra 2012 og 2013.

De nye modellene når norske butikker gradvis i løpet av andre halvdel av april. Ved kjøp av en Samsung UHD-TV mellom 15. april og 31. juli 2014 inngår seks måneders abonnement på Netflix. Se vedlegg for tekniske spesifikasjoner, priser og størrelser.

Powered by Labrador CMS