Magne Iversen i Gitarhuset og 4Sound skulle arrangert salgsmessen under Larvik gitarfestival sammen med 30 medarbeidere og 20 leverandører. Her er han fotografert på festivalen i 2018. Foto: Stian Sønsteng

LARVIK GITARFESTIVAL AVLYST

Larvik gitarfestival, som skulle vært arrangert 27. til 29. mars, er avlyst. Dermed blir det heller ingen salgsmesse for musikkbransjen denne helgen.

Publisert

– Dette er veldig trist, både for bransjen, festivalen og alle deltakere, sier Magne Iversen i Gitarhuset.

Han skulle for åttende år på rad vært ansvarlig for salgsmessen i forbindelse med festivalen, og hadde i år med seg 20 leverandører i tillegg til 30 medarbeidere fra kjedene Gitarhuset og 4Sound.

– De nye retningslinjene fra norske myndigheter - hvor FHI (Folkehelseinstituttet) i løpet av 10. mars har kommet med nye og tungtveiende anbefalinger om avlysing av alle arrangementer med over 500 deltakere – gjør at arrangementet er for stort til at det kan gjennomføres på forsvarlig vis. Styret i Larvik Guitar Festival arbeider nå med å avvikle alle forhold rundt årets avlyste festival og vil i løpet av denne uken komme med mer informasjon om konsekvensene av avlysningen, heter det fra festivalen.

Utsettelse uaktuelt

Festivalen skulle vært gjennomført 27.-29. mars 2020 i Bølgen kulturhus i Larvik.

Vi har arbeidet mye med dette i et halvt år, og i år skulle salgsmessen vært et samarbeid mellom Gitarhuset og 4Sound

– Vi har arbeidet mye med dette i et halvt år, og i år skulle salgsmessen vært et samarbeid mellom Gitarhuset og 4Sound. Vi har nettopp informert om dette internt, nå starter arbeidet med å informere de 20 leverandørene som skulle vært med, sier Magne Iversen, som er inne på eiersiden i både Gitarhuset og 4Sound, til fagbladet Elektronikkbransjen.

Fra Larvik gitarfestival heter det også at festivalen opplever at artister kansellerer opptredener eller blir forhindret fra å gjennomføre konserter på grunn av koronasituasjonen.

– Dette betyr at Larvik Guitar Festival 2020 ikke vil bli gjennomført på berammet tidspunkt eller på et annet tidspunkt senere i år. En utsettelse er dessverre ingen reell mulighet, heter det fra festivalen.

Følg med på elektronikkbransjen.no/kalender, og tips oss gjerne hvis vi mangler arrangement eller endringer på grunn av koronaviruset.

elektronikkbransjen.no/korona har vi samlet alle saker om hvordan spredningen av koronaviruset (Covid-19) påvirker bransjen.

Powered by Labrador CMS