Acer Iconia B1

Pressemelding fra Acer 8. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

- Acer utvider nettbrettporteføljen med den nye 7-tommers Acer Iconia B1-A71

- Ideell for nye brukere eller familier på utkikk etter et nummer to-nettbrett for barna

- Lett å ta med, super for lesing og utforskning, og kraftig nok for raskt medieforbruk – en perfekt følgesvenn også for travle forretningsmennesker

Med lanseringen av Acer Iconia B1-A71 henvender Acer seg til unge eller nye brukere og familier som ønsker nok et nettbrett til barna. Iconia B1 er også ideell for travle mennesker som ønsker en brukervennlig og mobil følgesvenn. Størrelsen på syv tommer, tilsvarende en standard bokside, gjør skjermen komfortabel for lesing, surfing, spill og video. 

Superportabel: Iconia B1 er enkel å holde og bruke i én hånd, og et triangulært hjørnegrep nederst på venstre side gjør det enda enklere. Den er også enkel å ta med i bagen eller i jakken. Vekten på kun 320 gram gjør Iconia B1 til det letteste 7-tommersnettbrettet i markedet. 

Høyresponsiv underholdning: Iconia B1 kombinerer 1.2GHz dual core-prosessor, for rask og sømløs spilling, nettsurfing og video, med Androids Jelly Bean operativsystem for raske og presise svar på søk og sømløs nettsurfing. Ved søk via VoiceSearch kan man få lydbaserte svar raskt og enkelt. 

Rask og gratis media: Over 500 gratis onlinemagasiner fra hundrevis av mediehus og websider er bare en fingerberøring unna med Google Currents. Med den nyoppdaterte app-en kan man oppdage, lese og dele favorittinnhold på den kapasitive WSVGA-skjermen (1024x600), også i offlinemodus. Du har tilgang til over 700.000 spill og applikasjoner via Play Store. 

Fang og del mer: Iconia B1 har et frontkamera som kan brukes til chat med venner. Kameraet er plassert øverst til høyre og fungerer også i landskapsmodus slik at venner kan bli en del av bildet i en videochat. 

Acer Iconia B1 er en kostnadseffektiv inngangsmodell i Acers brede produktportefølje. Den er utviklet for hverdagsbruk av moderne oppdagere, i dette tilfellet unge oppdagere og travle, mobile brukere. Iconia B1 er, som øvrige Acer-produkter, en enhet som gir den beste premiumopplevelsen i respektivt prissjikt. Den er tilgjengelig som en 8GB-versjon med mulighet for utvidelse via microSD™-inngang, og dermed perfekt for førstegangskjøpere eller familier som ønsker et nummer-to-nettbrett til barna. 

Acers nettbrettportefølje består nå av tre 10-tommers Android-nettbrett, to 7-tommers Android-enheter, én 11-tommers med Windows 8 og én 10-tommers Windows 8 Hybrid Tablet. 

Acer Iconia B1-A71 er forventet i salg fra februar til en anbefalt utsalgspris på kroner 990 inkl. mva. 

Nøkkelspesifikasjoner:

-Android Jelly Bean operativsystem

- Mediatek dual-core 1.2GHz prosessor (MTK 8317T)

-7-tommers diagonal WSVGA kapasitiv multitouchskjerm med oppløsning på 1024 x 600

- Internminne på 8GB(2)

-Trådløs tilkobling: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth® 4.0 og GPS

-3.5mm jack

-Innebygd høyttaler

-microSD™-inngang med støtte for opp til 32GB

-Frontmontert 0.3-megapiksel webkamera

-Oppladbart 2,710 mAh-batteri

-micro-USB (lading og PC-tilkobling) med USB 2.0

-Størrelse: 197.4 mm x 128.5 mm x 11.3 mm

-Vekt: 320 g

Powered by Labrador CMS