Acer Windows® 8-portefølje

Pressemelding fra Acer 27. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acers nye Windows® 8-portefølje:

Ultrabooks™, tablets, og alt-i-ett-PC-er

Bedre brukeropplevelse gir en verden av oppdagere

– Acers nye produktserie med Windows 8 - Aspire S7 Ultrabook™, ICONIA W Series tablets og alt-i-ett-PC-ene Aspire U Series - har et innovativt ergonomisk og lekkert design og et brukervennlig grensesnitt. - Dette er en milepæl. Acer har alltid fokusert på å bryte barrierene mellom mennesker og teknologi. Produktenes design kombinert med berøringsfunksjonene i Windows® 8 vil gi en enestående brukeropplevelse både når man skal produsere noe eller nyte underholdning, sier J.T. Wang, styreformann og CEO i Acer Inc - Acer har samarbeidet tett med Microsoft Corp. og tatt en lederrolle i utviklingen av produkter med Windows® 8. Vi har demonstrert vår effektivitet i produktutvikling og utnyttet evnen til å skape en forbedret PC-opplevelse. Vi svarer på kundeetterspørselen ved å fokusere på ergonomi og design, sier Jim Wong, Corporate President i Acer Inc.

- Interaksjonen mellom mennesker og PC-er bør være enkel snarere enn kompleks. Etter vårt syn er berøringsmulighetene i Windows® 8 et stort sprang fremover, fordi det gjør PC-opplevelsen mer intuitiv gjennom grenseflaten. Vi forstår innovasjonene og fordelene i Windows®, og gjennom å utnytte ytelsen i Intels arkitektur og plattform i våre produkter, vil vi gi brukerne en bedre berøringsopplevelse på kryss av enheter for både privat- og forretningsbruk, fortsetter Wong.

- Microsoft og Acer har jobbet sammen for å utvikle nye Windows® 8-produkter, og det er gledelig å registrere Acers progresjon. Vi er overbevist om at kundene får en strålende opplevelse gjennom kombinasjonen av Windows® 8 og den nye maskinvaredesignen fra Acer, sier Steven Guggenheimer, Corporate Vice President, OEM Division, Microsoft Corp.

- Intel og Acer fortsetter å fokusere på innovasjon og samarbeid, noe som gir en engasjerende og sikker brukeropplevelse. Med kombinasjonen av økt responsivitet i Intels tredje generasjons Intel Core-prosessor og nye funksjoner og økt berøringsfleksibilitet i Windows® 8, vil Acer Aspire Ultrabook gi en fantastisk opplevelse for brukerne, sier Kirk Skaugen, Vice President og General Manager, PC Client Group i Intel Corp.

- Under CES kommuniserte vi Acers nye merkevareposisjon, som handler om å utforske utenfor grensene. Denne lanseringen er den viktigste hittil i forbindelse med vårt mål om at flere kan gjøre mer, enten du er en privatperson eller bedrift. I utviklingen av den nye produktporteføljen har Acer jobbet enda tettere med Microsoft og Intel, uttaler Jim Wong.

PRODUKTINFORMASJON

Aspire S7 Ultrabook™ — toppmodellen i S-serien – har slankt aluminiumdesign. Modellen på 13.1 tommer har et blankt dekkglass og er den tynneste Ultrabook-en med berøring og full-HD hittil. Enheten på 11.6 tommer er den minste Ultrabook-en med full-HD og berøringsfunksjonalitet. Begge har kjølesystemet Acer Twin Air for termisk komfort, i tillegg til et lysfølsomt tastatur som tilpasser seg lysomgivelsene.

ICONIA W510 og W700 tablets har tatt berøringsfunksjonalitet til et nytt nivå. W510 har 10.1 tommers skjerm og tre berøringsinnstillinger, noe som gir brukere anledning til å berøre, skrive og se. Den har også opp til 18 timers batteritid og Always On, Always Connect-teknologi.

W700 er en Windows-tablet med toppytelse og har flere visningsmodus. Den har utvidede muligheter for datalagring og batteritid. Berøringsskjermen på 11.6 tommer i full-HD gir en slående bildekvalitet.

Alt-i-ett-serien Aspire U Series er også tilgjengelig i to størrelser.

7600U på 27 tommer har en ultratynn profil på 35mm og en kant-til-kant skjerm i full-HD, i tillegg til Dolby® Surround Sound. Den har berøringsegenskaper for at flere kan bruke den samtidig, og kan tiltes fra 0 til 90 grader. Skjermvisningen kan roteres til alle sider når enheten legges flatt.

5600U på 23 tommer er den tynneste alt-i-ett-PC-en på markedet og kan tiltes fra 30 til 85 grader for økt brukerkomfort. Begge modellene har ergonomisk, lekker og kompakt design.

Powered by Labrador CMS