Acer Aspire ZC-605

Pressemelding fra Acer 23. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acer lanserer Aspire ZC-605 - topp alt-i-ett-opplevelse

Acer utvider porteføljen av alt-i-ett forbrukerdesktoper og lanserer Aspire ZC-605. Den har en helt ny design og byr på enklere bruk, i tillegg til strålende multimediamuligheter og ytelse.

Det første du ser er den tykke, sorte rammen, nærmest som rammen på et bilde. Dermed vil bilder eller videoer bli rammet inn som et kunstverk. Aspire ZC-605O har også ergonomi i toppklasse. Takket være 10°-30°vippejustering kan du finne den mest komfortable posisjonen, enten du slapper av med en film, spiller et spill eller jobber. Med HD-webkameraet, også dette justerbart, kan du sitte, stå oppreist eller til og med ligge og fremdeles chatte med venner.

Et annet flott designelement er den unike kapselformede høyttaleren og portavlukket. Litt hevet fra overflaten virker høyttalergrillen svevende. Det skaper en lekker visuell effekt og fremhever lydkvaliteten. De mest brukte portene, inkludert en USB 3.0, er gruppert sammen i en portkapsel for rask og enkel tilgang til data og musikk eller for å skru av skjermen. For ytterlige å fremheve det rene designet til en PC har stativet kroker som holder kablene på plass og bordflaten ryddig.

19,5"HD-skjerm, Dolby® Home Theater® v4 surround-lyd, ergonomisk design og solid datakraft - alle detaljer i ZC-605-serien er finjustert for å skape en plattform som tilbyr en brukervennlig opplevelse for alle i familien. Drevet av Intel®-prosessorer, kombinert med optimale grafikkløsninger og opp til 16 GB minne, kan enheten håndtere krevende oppgaver, flere og smidig fleroppgavekjøring, samt sikre maksimal underholdning.

Acer ZC-605 er utstyrt med AcerCloud som lar deg dele musikk, bilder, videoer og dokumenter på PC-en med alle enhetene dine, uansett hvor du befinner deg. Er du borte og vil dele filer på PC-en – ikke noe problem. Så lenge den er tilkoblet og i hvile-modus vil AcerCloud vekke den til live slik at du får tilgang til alt innhold - når som helst, hvor som helst.

Priser og tilgjengelighet

Aspire ZC-605 er tilgjengelig fra mai til en anbefalt startpris fra 4495,- inkl. mva. (pris kan variere avhengig av konfigurasjon og land).

Powered by Labrador CMS