Acer P1273B- og P1373WB-serien

Pressemelding fra Acer 21. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acer lanserer nye projektorer med USB-funksjonaliteter

Acer lanserer det siste tilskuddet i projektorporteføljen; P1273B- og P1373WB-serien, som er utviklet for å imøtekomme ulike bruksscenarioer. Projektorene har innebygd projeksjonsfunksjonalitet for USB, noe som gjør kontoret eller underholdning virkelig mobilt. Projektorene er et topp valg for små virksomheter, hjemmekontor og innenfor utdanning fordi funksjonene gir optimal ytelse og krystallklare bilder i ethvert rom.

Med innebygd USB-støtte for ‘plug & play’ kan projektorene raskt vise filmer, videoer, familiebilder eller spill uten behov for en PC. Støtte for Office og PDF-dokumenter betyr at kontoret i tillegg blir enda mer mobilt, siden de kan projisere dokumentene direkte uten bruk av PC.

For brukere som ønsker mer enn 2D-bilder, tilbyr projektorene en stor kinoopplevelse og oppslukende 3D-spilling. Du trenger kun å koble til en 3D-kompatibel spillkonsoll, 3D-PC eller en Blu-ray Disc-spiller via HDMI.

P1XXX-serien har god lysstyrke (opp til 3100 ANSI Lumens) og et kontrastforhold på opp til 17000:1. Det sikrer svært klare bilder og høyeffektiv projeksjonsytelse. Native XGA- eller WXGA-oppløsningen gjengir ultra-skarpe bilder og flotte presentasjoner og tillater gjengivelse av HD-innhold.

For større allsidighet tilbyr projektorene et stort utvalg av støtte for videoinnganger. HDMI-porten leverer ukomprimerte digitale signaler og fler-kanals lyd, noe som gir enkel tilkobling for HD-presentasjoner og underholdning. Projektorene er også utstyrt med en D-Sub videokontakt for eldre enheter og gir dermed fleksible tilkoblingsmuligheter og raskt veksling.

Projektorene støtter både manuell og automatisk keystone-korrigering på +/- 40°. Det betyr at vertikale skjevheter automatisk rettes opp og slik at bildet alltid er helt rektangulær, uansett hvor projektoren er plassert. De har også en funksjon for automatisk korreksjon ved takmontering, slik at projektoren umiddelbart roterer de projiserte bildene 180º for å sikre riktig fremvisning.

Strålende bildegjengivelse

Alle Acers projektorer viser bilder i sterke farger, noe som er resultatet av Acer unike bildeforbedringsteknologier. Acer ColorBoost II, Acer SpectraBoost og Acer ColorSafe II er designet for å forbedre bildekvaliteten, noe som gjør fargene rikere, mer livaktig og holdbare.

Miljøvennlige funksjoner

Acers projektorer kommer med innebygde miljøvennlige funksjoner utviklet for å redusere strømforbruk i hvilemodus (0,5 W). Med Acers ledende ExtremeEco-teknologi kan strømforbruket reduseres med opptil 70 prosent og lampens levetid forlenges med opp til 10.000 timer når den er i ExtremeEco-modus. I tillegg tilbyr Acer ePower Management rask konfigurering av ulike alternativer for strømstyring, inkludert kontroll av ECO Power On/Off, High Altitude modus og Auto Shutdown.

Tilgjengelighet og pris

Acer P1273B og P1373WB er tilgjengelige fra september, til en anbefalt utsalgspris på henholdsvis kr. 5039,- og 5959,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS