AUTOHIFI EKSPANDERER

– Når bransjen går ned og mange leverandører reduserer eller forsvinner, satser vi. Vi har tatt over flere godt innarbeidede merker, ansatt to nye selgere og investert i nytt datasystem til over 300.000 kroner, sier salgssjef Stig Westerhus, AutoHiFi AS i Trondheim.

Selskapet har seks ansatte, med hovedkontor i Trondheim. To ansatte er lokalisert i Oslo, med et lite lager og kontorsted.

Som kjent la RH Semitronic ned driften i fjor. AutoHiFi har kjøpt restlageret og inngått avtaler for de fleste av agenturene.

– Dette gikk svært ryddig for seg, og nå har vi inngått avtaler med Parrot, Boss og Caliber som tidligere ble solgt av RH Semitronic, sier Westerhus.

– Hva med Clarion, som RH Semitronic også hadde?

– Det er et bra merke, og vi arbeider med saken, sier Westerhus.

AutoHiFi omsatte i fjor for i overkant av 17 millioner kroner, det meste innen bilunderholdning.

– Vi er også grossist for Harman/Kardon, Kenwood og Sony, men er foreløpig størst innen bilunderholdning. De andre merkene vi er importør for er Polk Audio, Rockford Fosgate, Infinity, JBL og sveitsiske ACR. Sistnevnte er store på bilunderholdning og multimediamaskiner til bil i Tyskland, og har blant annet spillere for originalmontering i VolksWagen, sier Westerhus.

Powered by Labrador CMS