Adata UD320

Pressemelding fra Adata 18. oktober 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny USB-nøkkel rett i mobilen

ADATA lanserer en ny USB-nøkkel som kan brukes direkte i smarttelefonen eller nettbrettet. Med en kapasitet på 16 eller 32 gigabyte utgjør DashDrive Durable UD320 det manglende leddet mellom PC-en og den mobile enheten.

Begrensningen for tradisjonelle USB-nøkler er at de må kobles til for eksempel en PC. Men ettersom de er praktiske, raske og enkle har de fortsatt livets rett. UD320 har en såkalt On-The-Go-feature (OTG) som gjør at flashstasjonen kan settes inn i smarttelefonen eller nettbrettet og du kan overføre eller bruke dataene direkte fra den. Og med plass til 16 eller 32 gigabyte blir mobil filhåndtering mye enklere.

"Selv om trådløse nettverk og lagring i skyen vinner stadig større innpass, er det mange forbrukere som har behov for eller ønsker å ha fysiske lagringsenheter som er både pålitelige og enkle å ha med seg. Vi befinner oss i en teknologisk tidsalder med mobile enheter overalt, og DashDrive Durable UD320 er et av mange eksempler på at vi dekker behovene for lagring i en ny mobil verden," sier marketingsjef Alex Rüdinger i ADATA Technology.

UD320 har en mikro-USB-adapter som passer til alle mobile enheter som benytter operativsystemet Android 4.1 eller høyere. Plugg inn, og du er klar til å flytte og kopiere filer.

Holdbarhet og design

UD320 er omfattet av ADATAs livstidsgaranti, og den såkalte Chip-on-Board-teknologien (COP) gir effektiv beskyttelse mot både vannsprut og støt, slik at dataene er sikret optimalt.

USB-nøkkelen er liten og lett, og utstyrt med en løkke så den er enkel å feste i en liten rem eller på et nøkkelknippe. Det betyr at den lille lagringsenheten er enkel å ha med seg overalt.

Gratis nedlasting

UFDtoGO er programvare fra ADATA til vedlikehold og oppdatering av personlige data når du er på farten. Dette verktøyet kan lastes ned gratis ved kjøp av UD320.

Enkel sikkerhetskopiering av din smarttelefon

Mister du smarttelefonen, risikerer du samtidig å miste alle kontakter, bilder, meldinger og arbeid du har lagret i enheten. På samme måte som med PC-en kan det derfor være smart å ta sikkerhetskopi av telefonen med jevne mellomrom. Det gjør du sikkert, raskt og enkelt med ADATAs nye lagringsenhet.

Veiledende pris i kroner inklusive mva.:

UD320 16 GB: 109,-

UD320 32 GB: 189,-

Powered by Labrador CMS