AEG LANSERER NY KJØKKENSERIE

AEG Mastery Range består av tolv nye produkter, med alt fra koketopper og ventilatorer til dampovner, kombiskap og oppvaskmaskiner.

Publisert

– En av storfavorittene er AEG ComboHob, en induksjonstopp med integrert ventilator, forteller Lena Wånemark, markedssjef i AEG Norge i en pressemelding.

 Denne fleksible løsningen skal gjøre det enklere å innrede og gir et moderne og åpent preg på kjøkkenet.

 AEG lanserer også den responsive platetoppen FullFit på 90 cm, som er designet for å gå i ett med benkeplaten. Koketoppen har fire MaxiSense-soner for kasserollegjenkjenning og mulighet til å slå sammen to soner.

Dersom du er på utkikk etter en ventilator til taket har AEG nylig lansert en variant i rustfritt stål og hvitt glass. Denne modellen kommer med H2H-funksjon som sørger for at ventilatoren skrur seg av og på automatisk og kommer også med fjernkontroll.

 Mastery Range består også av en toppmoderne skråstilt vegghette for best mulig plassutnyttelse. Dette er en lekker glassplate med touch-betjening og H2H-funksjon.

 I den nye kjøkkenserien kommer AEG en rekke ovner med nye funksjoner som skal gjøre det enklere å lage mat. Her får du ovner med intervalldamp, pyrolyse, steketermometer og LCD-skjerm med touch.

– Ovnen SenseCook har blant annet markedets største stekebrett. Dersom du har begrenset plass på kjøkkenet finnes også en kompakt utgave for 450 mm nisje, sier Wånemark.

 Alle de nye ovnene kommer med responsivt kontrollhjul som lar deg justere tid, temperatur og ovnsfunksjon, om vises på LCD-skjermen. I Mastery Range finner du også en vakuumskuff som gir deg mulighet til å tilberede med SousVide-metoden.

 Kombiskapet CustomFlex har fleksible oppbevaringsbeholdere til ulike matvarer som kan flyttes rundt slik det passer deg og familien.

 – Alle dager er forskjellige og innholdet i kjøleskapet varierer deretter. Med dette skapet kan man for eksempel organisere innholdet etter en bestemt ukemeny eller plassere innholdet i strategisk rekkefølge fra frokost til kveldsmat, sier Wånemark.

 AEG har også utviklet verdens første helintegrerte oppvaskmaskin som lar deg heise den nedre kurven opp i riktig arbeidshøyde. Det betyr at du kan ta oppvask ut og inn av maskinen samtidig som du sparer deg for unødvendig belastning.

 I tillegg til nye hvitevarer har lanserer AEG en vinkjøler med DynamicAir luftsirkulasjon som skal sikre optimale lagringsforhold. Her kan du velge temperatur mellom 5 og 18 grader og skapet har plass til 46 flasker. Glasset er UV-beskyttet og med antivibrasjonssystem kan du være sikker på at flaskene ligger trygt.

 AEG har også fått en nye integrerte kaffemaskin med helautomatisk tilberedning av kaffebønner og malt kaffe. Maskinen kommer med melkeskummer, touch-skjerm og detaljerte innstillinger slik at du kan perfeksjonere din favorittkaffe.

Powered by Labrador CMS