Panzer Premium Silicate Glass

Pressemeldng fra Aurora Group 6. desember 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

PANZER® Premium Silicate Glass – den ultimative skjermbeskyttelsen til din Apple iPhone eller Apple Watch

Lei av ødelagte skjermer og dyre reparasjoner? Andre generasjon av den originale PANZER®-skjermbeskyttelsen er ute i markedet – laget av ekte glass og hele 60 % sterkere enn den populære forgjengeren.

Prisen på smarttelefoner og nettbrett blir stadig dyrere, og behovet for beskyttelse av de utsatte skjermene er større enn noensinne. PANZER® Premium Tempered Glass revolusjonerte markedet som den ultimative skjermbeskyttelsen laget av ekte glass – men nå er en ny og enda sterkere versjon ute i markedet.

PANZER® Premium Silicate Glass er hele 60 % sterkere enn forgjengeren og er spesielt utviklet til Apple iPhone. Som alltid er skjermbeskyttelsen laget av ekte glass som bare er 0,33 mm tykt, og den kan derfor uten problemer brukes sammen med et cover. I tillegg monteres glasset enkelt og raskt, og det gjøres helt uten bruk av væsker. Fås til Apple iPhone 6S/6 Plus/7/7 Plus.

PANZER® Premium Full-Fit Silicate Glass er den eksklusive varianten med de samme egenskapene som Premium Silicate-modellen, designet med avrundede 3D-kanter som dekker hele skjermen fra kant til kant og sikrer markedets beste skjermbeskyttelse. Fås til Apple iPhone 6/6S/6Plus/7/7Plus.

PANZER® Premium Full-Fit Silicate Glass til Apple Watch er den kompakte varianten som effektivt dekker og beskytter skjermen på populære Apple Watch. Glasset er 60 % sterkere enn vanlig PANZER Tempered Glass – men er med sin tykkelse på bare 0,2 mm nesten usynlig. Fås til både 36 og 42 mm-versjonen.

PANZER® Premium Silicate Glass – det viktigste

• Laget av ekte glass – bare 0,33 mm tykt

• 60 % sterkere enn sin populære forgjenger

• Enkel montering – uten bruk av væske

• Den ultimative beskyttelsen til Apple iPhone og Apple Watch

• Full-Fit-version med 3D-kanter

Powered by Labrador CMS