DxO ONE

Pressemelding fra Focus Nordic 16. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nå kommer DxO ONE til Norden og Baltikum

Det er nå klart at det omtalte kameraet, DxO ONE, kommer til å selges i Norden og Baltikum. Det er Focus Nordic som blir importør, og salget starter omgående.

DxO ONE er et bittelite kamera som kobles til lightning-kontakten på en iPhone eller iPad, og som gir profesjonell bildekvalitet.

Takket være DxO's store kunnskap innen digital bildebehandling, den store sensoren (1” 20,2 MP), og et enestående objektiv med lysstyrke f/1.8, leverer kameraet bilder i systemkamerakvalitet. Dette til tross er størrelsen mindre enn bare grepet på et vanlig kamera. Det får plass i lommen, og kobles enkelt til en iPhone. iPhonens skjerm, som også blir vridbar i forhold til kameraet, blir også kontrollsenter for alle innstillinger. Også fremtidige firmware-oppdateringer gjøres via appen i telefonen.

Objektivet har en brennvidde på 11,9mm, tilsvarende et 32mm (i 35mm format), og har en nærgrense på 20cm.

Kameraet kan også brukes for videoopptak enten i Full-HD med 30 bilder per sekund, eller i slow-motionmodus med 720p og 120 bilder per sekund.

Forskjellen i bildekvalitet mot det innebygde kameraet er stor, og i dårlige lysforhold fullstendig overlegen. Kameraet støtter både Adobes RAW-format, DNG, men har også et nytt, SuperRAW™-format som er DxO:s eget. Det sammen med programvaren, DxO Optics Pro, gjør det enklere enn noensinne å gjøre RAW-fremkalling.

Både programvaren, DxO Optics Pro Elite Edition og DxO Elite Filmpack, er inkludert som et introduksjonstilbud i starten. Normal pris for disse programvarene er ellers kr 1.990,- respektive kr 1.290,-.

Pris og levering

Kameraet kommer på markedet i oktober, og vil koste:

DxO ONE, Ca.pris: kr 5.999,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS