Plantronics Voyager Legend

Pressemelding fra Plantronics 12. desember 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Voyager Legend – neste generasjons ikoniske blutooth-hodesett fra Plantronics  

ENKEL OG BRUKERVENNLIG TEKNOLOGI MED UTMERKET LYDKVALITET – PAKKET INN I ETT NETT OG HENDIG DESIGN

-  Jobb og privatliv glir i stadig større grad inn i hverandre og med Voyager Legend har du det ideelle verktøy som passer like godt inn på alle arenaer. Med en kombinasjon av eksepsjonell lyd, Smart Sensor-teknologi og intuitiv stemmekontroll, er Voyager Legend Plantronics’ mest brukervennlige og lydsterke hodesett.  

Legend representerer neste generasjon av Plantronics’ prisvinnende Voyager-serie. Hodesettet er utstyrt med tre fintunede mikrofoner og forbedret DSP (Digital Signal Processing), som optimerer stemmen og minimerer støy fra f.eks. vind, bevegelser og baggrundslyder. Plantronics’ banebrytende Smart Sensor-teknologi dirigerer innkommende anrop direkte til din telefon eller ditt hodesett, og du besvarer anropet ved å ta hodesettet på.  

Med integrert stemmekontroll holder Voyager Legend deg løpende oppdatert på resterende batteritid, status på forbindelsen og hvem det er som ringer. I tillegg reagerer hodesettet også på kommandoer som “svar” eller “ignorer”, så du kan besvare anrop ved hjelp av stemmen og dermed ha hendene fri til andre opgaver.  

”Uansett om du jobber på farten eller bare har behov for å holde kontakt med venner, familie og arbeidsplassen, leverer Voyager Legend uslåelig lydkvalitet, selv under de mest krevende forhold ,” uttaler Krister Engelhart, Sales Manager hos Plantronics i Norge. ”Fra sin unike Smart Sensor-teknologi til stemmekontroll, bygger Voyager Legend videre på Plantronics’ eksepsjonelle og innovative teknologiske arv.”  

Voyager Legend er skapt med fokus på brukervennlighet og er utstyrt med dedikerte taster til anrop, stemmekommandoer, av-knapp og mute-funksjon. Du har dessuten mulighet til å supplere med en rekke tilbehør, deriblandt et batteridrevet etui, så du kan lade opp hodesettet på farten samt en ladedock til skrivebordet.

VOYAGER LEGEND TIL UNIFIED COMMUNICATIONS  

Plantronics’ Voyager Legend kommer også i en versjon designet spesielt for Unified Communications (UC), som gjør det enkelt å utføre og motta anrop på din mobiltelefon eller pc.  

Hodesettet integrerer dessuten ‘contextual intelligence’, som tar brukervennlighet til et helt nytt nivå ved bl.a. å utnytte informasjon om brukerens omgivelser, plassering, aktiviteter og tilgjengelighet. Med Legend UC følger et batteridrevet etui, en lader til skrivebordet samt en mini Bluetooth USB-adapter til anrop via pc’en.          

PLANTRONICS MOBILE-APPS  

•         Ny MyHeadset™ app til Android™ (Gratis på Google Play)

•         InstantMeeting™ app til telefonkonferanser (Kan kjøpes i App Store og på Google Play)

PRIS OG TILGJENGELIGHET

Plantronics Voyager Legend er tilgjengelig hos utvalgte forhandlere til en veiledende pris på kr. 1.400,

Powered by Labrador CMS