HP Elite x3

Pressemelding fra HP 21. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP lanserer på Mobile World Congress i dag en løsning som vil revolusjonere mobil databehandling. Løsningen er designet for å møte de nye og endrede arbeidsmetodene dagens forretningsliv krever. HP introduserer et helt nytt mobilt økosystem som vil forme neste generasjons databehandling.

HP Elite x3 med Windows 10 mobile kombinerer funksjonalitet fra smarttelefoner, bærbare- og stasjonære maskiner i en enhet som sømløst utnytter de viktigste appene fra alle plattformene.

“Mobilitet i arbeidslivet er et kritisk område og vi har aldri sett utvikling i slikt omfang tidligere” sier Dion Weisler, president og CEO, HP Inc.

“HP Elite x3 er en revolusjonerende mobil plattform som kombinerer mobilitet og informasjonsbehandling i et helt nytt og gjennomtenkt konsept. Sammen med våre samarbeidspartnere driver vi nå utviklingen og leverer på løftet om mobil produktivitet for våre kunder.”

«Behovet for mobilitet er raskt økende og HP’s Elite X3 er proppfull av innovasjon og smarte løsninger som gjør hverdagen enklere for alle.

Med Elite X3 viser HP at vi er ledende på innovasjon og bidrar til høyere produktivitet i en stadig mer mobil hverdag» sier Verner Hølleland – Administrerende Direktør i HP Norge

Brukerne forventer å få oppfylt sine krav om å få løst alle sine ulike oppgaver, men er i dag tvunget til å veksle mellom ulike teknologier og enheter for å få oppgavene gjort. Med Elite x3, sterke samarbeidspartnere og de siste lanseringene fra Microsoft, Qualcomm Technologies Inc. og Salesforce kan HP levere neste generasjons løsning for mobil databehandling hvor mobilitet møter produktivitet i en enkelt enhet.

“Windows 10 ble utviklet for en tid med økt fokus på personlig databehandling hvor oppgaver, informasjon og data er like mobile som deg selv” sier Satya Nadella, CEO, Microsoft. “Sammen med samarbeidspartnere som HP og Qualcomm, fokuserer vi på å gjøre kundene våre produktive uansett hvor de er. Dette er i tråd med vår globale målsetting om å gjøre enhver person og organisasjon i stand til å oppnå mer.”

“Qualcomm’s’ nyeste prosessor kombinert med HP’s ledende teknologi for kommersielle PC produkter gir oss mulighet til å levere fremtidens løsninger” sier Steve Mollenkopf, CEO- Qualcomm Incorporated. “HP’s innovative bruk av Snapdragon 820 prosessoren med LTE utnytter prosessorens unike kraft og lave strømforbruk til å skape en brukeropplevelse som er lik det man opplever på en PC.

"Hastighet er den nye valutaen i forretningslivet og utfordrer enhver virksomhet til å gi sine medarbeidere verktøy med muligheter for å utføre sine oppgaver når som helst, hvor som helst og på alle mulige enheter" sier Marc Benioff, chairman og CEO, Salesforce. “Vi er stolte over å være samarbeidspartner med HP slik at alle som benytter HP Elite x3 får tilgang til verdens #1 CRM plattform og Salesforce1 mobile apper.

“Det helhetlige konseptet som ligger til grunn for utviklingen som HP har lagt ned i Elite x3 er innovativ,” sier Tom Richards, chief executive officer, CDW. “Det er i seg selv en imponerende enhet men det unike er det komplette økosystemet som lager en sømløs plattform og et grunnlag for en total mobil arbeidsflyt. ”

Den ene enheten som er alle enheter

Elite x3 er den første mobile enhet spesiallaget for forretningslivet som kombinerer funksjonalitet fra smarttelefoner, bærbare- og stasjonære maskiner i en enhet[1]. Ved å utnytte Continuum i Windows 10 gir Elite x3 mulighet for multi-screen overganger mellom et telefonscenario og et desktop PC scenario[2]. Brukerne kan dokke Elite x3 med et økosystem av tilbehør som utnytter produktiviteten i både et bærbart- og desktopmiljø samtidig som det opprettholder mobiliteten fra en unik storformats-smarttelefon laget for forretningslivet.

Dette gir mulighet for enkelt å bytte mellom å bruke Elite x3 som en desktop, bærbar eller mobiltelefon slik at enheten fungerer optimalt i ulike situasjoner. Elite x3 benytter også biometri for å låse opp enheten – noe som gir et ekstra sikkerhetsnivå for forretningssegmentet.

«Elite X3 kan være den ene mobile enheten du trenger i hverdagen som gjør det enkelt å være mobil og produktiv gjennom hele arbeidsdagen uansett om du er på farten, på arbeidsplassen eller hjemme.» sier Verner Hølleland – Administrerende Direktør i HP Norge. «En av de unike mulighetene med Elite X3 ligger i HP Workspace-app katalogen.Med en Elite X3 har du kraften og funksjonaliteten til en PC i hånden og kan bruke Elite X3 som en virtuell PC med de standard applikasjoner du har på kontor-PC’en»

Elite x3 har en Snapdragon 820 processor, Windows 10 Mobile[3] med Windows Continuum2 og kan fås med HP Desk Dock og Mobile Extender. Lading av enheten går enkelt og raskt med Qualcomm® Quick Charge™ 3.0 technology.

Desk Dock gir mulighet for en full desktop opplevelse med Elite x3. den har en DisplayPort for ekstern skjerm, to USB-A og USB-C™ tilkoblinger spesielt for forretningssegmentet, og tilkobling for kablet Ethernet for å tilfredsstille kravet om enkel oppkobling i kontormiljøet. Elite x3 dokkes «portrait mode» og i en bekvem vinkel for en bruker som sitter ved sin arbeidsplass. Dockingenheten kan brukes av Elite både med og uten beskyttelsesvesken på.

HP Mobile Extender gir en opplevelse av en bærbar PC ved å benytte en 12.5-tommers HD skjerm med smal kant som veier ca. 1 kg. Ingen data lagres i Mobile Extender for maksimal sikkerhet, alle apper, passord og filer kontrolleres og lagres i Elite x3.

Nytt nivå for Business Mobility med et solid økosystem av løsninger

Elite x3 gir brukerne mulighet for å arbeide med apper de er kjent med og bruker til vanlig. HP Workspace[4] – er en app katalog fra HP som gir enkel tilgang til virtuelle apper – en sømløs brukeropplevelse. HP Workspace på Elite x3 skaper en virtuell PC og gir brukerne tilgang til virksomhetens applikasjonsportefølje for bruk på PC som en virtuell løsning. Brukerne får rask tilgang til disse virtuelle appene med mulighet for full støtte for bruk av mus og profesjonelt tastatur – noe som ikke er vanlig for mobile enheter i dag. Dette gjøres mulig ved å benytte opsjonene Desk Dock og Mobile Extender.

Elite x3 plattformen gir virksomheter mulighet for å endre sine arbeidsmetoder ved å tilby alle mulighetene i en enhet. HP har startet samarbeide med Salesforce og inkluderer den ledende CRM plattformen Salesforce1 på alle Elite x3[5]. Salesforce1 setter en ny standard for CRM og gir brukerne mulighet for å drive forretningen fra sine mobile enheter med kraftige, skybasert verktøy med sanntids oppdatering av all informasjon. Nå kan salgsstyrken benytte Elite x3 og Salesforce1 til vedlikehold av kundeinformasjon og utnytte CRM data raskere enn tidligere.

Gjør verden til ditt kontor med nye mobile skrivere

HP annonserer også to nye mobile skrivere som gir ultimat portabilitet for brukere i forretningssegmentet. HP OfficeJet 200 og HP OfficeJet 250 er mobile all-In-one skrivere som er kompakte , veier lite og har ekstra lang batteritid samtidig som de har høy hastighet og kraftig ytelse[6]. HP OfficeJet 200 gjør det enkelt å skrive ut uansett hvor man er og hvilken enhet man benytter ved hjelp av Wi-Fi Direct[7] som gir brukerne mulighet for å koble seg til trådløst selv om det ikke finnes nettverk tilgjengelig[8][9]. HP OfficeJet 250 er en mobil all-in-one skriver for de som har behov for utskrifter, scanning og kopiering mens de er på farten. Enheten har en 10-siders Auto Document Feeder (ADF) og gir også mulighet for trådløse utskrifter med Bluetooth® Smart technology[10] og Wi-Fi Direct. Begge skriverne har innebygde, oppladbare og utskiftbare batterier og leveres med strømforsyning som kan benyttes både via USB og koblet til strømnettet. HP er ledende på området mobile utskrifter og har en rekke løsninger både for personlige- og forretningsbrukere.

Tilgjengelighet

HP Elite x3 forventes tilgjengelig til Norge i juni . Veiledende pris vil ligge på ca 5 900,- eks. mva. Eksakte datoer for lansering av enheten og de ulike produktene i økosystemet vil bli kunngjort senere.

HP OfficeJet 200 Mobile Printer vil være tilgjengelig i mai.

HP OfficeJet 250 Mobile All-in-One Printer vil være tilgjengelig i september.

Powered by Labrador CMS